دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری آیین تکریم و معارفه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ | 
مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم: مراسم تکریم دکتر جواد گلشنی  و معارفه دکتر فخرالسادات امامی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، سه شنبه 26 شهریور، با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت و مسئولین شبکه بهداشت در سالن اجتماعات ستاد برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکترکوهپایه زاده ضمن عرض خداقوت، از تلاش و زحمات خالصانه دکتر گلشنی در زمان تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان رباط کریم تقدیر و تشکر نمود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار امیدواری کرد که با همت مسئولین شهرستان و شبکه بهداشت رباط کریم مسائل و مشکلات زیرساختهای شهر پرند که دیده نشده مرتفع گردد.

دکتر کوهپایه زاده برلزوم آگاه سازی مردم منطقه نسبت به سلامت، تاکید و بیان کرد:  هرکدام از ما با توجه به جایگاهی که داریم باید با مدیریت مناسب و با وجود مشکلات و مسائل پیش رو به اهداف سلامت دست یابیم.
وی برای دکتر امامی و دکتر گلشنی آرزوی موفقیت نمود.

سپس دکتر عشرتی، ضمن تبریک انتصاب دکتر امامی و تقدیر از زحمات دلسوزانه دکتر گلشنی تصریح کرد که تمامی همکاران با توجه به شرایط موجود رشد شاخصها را در حد مطلوب حفظ کردند که این موضوع بیانگر توان مضاعف کارکنان شبکه بهداشت و درمان رباط کریم می باشد.

در ادامه دکتر گلشنی گفت: امروز با حضور دکترکوهپایه زاده و دکتر عشرتی روز عطفی برای این شبکه می باشد .

وی در ادامه از همکاری و همراهی همه کارکنان شبکه بهداشت رباط کریم تشکر و قدردانی کرد و اعلام نمود: از اینکه در این مدت توفیق خدمت در این سمت را داشتم، خداوند متعال را شاکر هستم.

سپس همکاران حاضر در سالن اجتماعات خود را معرفی و از زحمات جهادی دکتر گلشنی تقدیر و تشکر و برای دکتر امامی آرزوی موفقیت کردند.

دکتر امامی سرپرست جدید شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در این شبکه یاداور شد که وظیفه مدیران ارشد یادآوری اهداف و راهنمایی مسیر راه است .

وی افزود:  شما همکاران عزیز بار زحمات خدمت رسانی به مردم شریف منطقه را بردوش دارید وانشالله با همدلی، گامهای خوبی برای ارتقا سلامت مردم شهرستان رباط کریم برداریم.

 توضیح اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور در فرمانداری شهرستان ضمن تجلیل از خدمات و زحمات ارزنده دکتر گلشنی، ابلاغ سرپرستی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم را تقدیم دکتر امامی کرد.

دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید رؤسای دفاتر بهبود تغذیه جامعه و آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ | 
رؤسای دفاتر بهبود تغذیه جامعه و آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت و هیات همراه، از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه، سه‌شنبه 26 شهریور، بازدید کردند و از خدمات اعلام شده، رضایت داشتند.
 
روابط عمومی معاونت بهداشت – دکتر زهرا عبداللهی؛ رئیس دفتر بهبود جامعه و دکتر سمیعی؛ مدیر کل آزمایشگاه مرجع وزارت متبوع، با هدف ارزیابی پتانسیل موجود آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و نیز در راستای دستیابی به اهداف ارتقای بهبود تغذیه، سه‌شنبه 26 شهریور از این آزمایشگاه بازدید کردند.
 
دکتر عبداللهی، در خصوص روش اندازه‌گیری ید در ادرار در گروه هدف دانش آموزان 8-10 ساله در قالب برنامه ملی IDD، مطالبی را بیان کرد و اندازه‌گیری ویتامین D در آرد و نان غنی شده را، یکی از اولویتهای برنامهی کشوری برشمرد.
 
دکتر سمیعی نیز نیروی انسانی، تجهیزات و منابع را به عنوان مهمترین عناصر کنترل فرآیند ارزیابی آزمایشگاه‌های مجری اندازه‌گیری ید ادرار، عنوان و بر لزوم برگزاری برنامه‌ی مهارت‌آزمایی به منظور ارتقای استانداردهای کنترل کیفی این آزمون در آزمایشگاه‌های مجری تاکید کرد.
در ادامه، دکتر عبدالسلامی پیرامون روشهای نوین اندازه‌گیری ید در بافتهای مختلف از قبیل نمک، ادرار و محیطهای کشت سلولی قابل انجام در آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت توضیحات مبسوطی داد.
 
لیلا فرزاد؛ سرپرست گروه بهبود تغذیه‌ی معاونت بهداشت نیز مشکلات موجود در زمینه‌‎ی عرضه‌ی نمک‌های فاقد ید و عدم نظارت بر جمع‌آوری نمک‌های فاقد ید در سطح عرضه را بیان کرد و بر لزوم تشدید نظارتها در سطوح عرضه توسط گروه بهداشت محیط و معاونت غذا و دارو تاکید کرد.
 
پس از تبادل نظر کارشناسی، دکتر دنیوی؛ سرپرست آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت اعلام کرد: این آزمایشگاه آماده‌ی همکاری با دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع برای تعیین میزان ویتامین D در آرد و نان غنی شده است.
 
گفتنی است، در بازدید میدانی انجام شده از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه، بازدید کنندگان رضایت خود را طی دستنوشته ای به یادگار گذاشتند.

دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید رؤسای دفاتر بهبود تغذیه جامعه و آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ | 
رؤسای دفاتر بهبود تغذیه جامعه و آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت و هیات همراه، از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه، سه‌شنبه 26 شهریور، بازدید کردند و از خدمات اعلام شده، رضایت داشتند.
 
روابط عمومی معاونت بهداشت – دکتر زهرا عبداللهی؛ رئیس دفتر بهبود جامعه و دکتر سمیعی؛ مدیر کل آزمایشگاه مرجع وزارت متبوع، با هدف ارزیابی پتانسیل موجود آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و نیز در راستای دستیابی به اهداف ارتقای بهبود تغذیه، سه‌شنبه 26 شهریور از این آزمایشگاه بازدید کردند.
 
دکتر عبداللهی، در خصوص روش اندازه‌گیری ید در ادرار در گروه هدف دانش آموزان 8-10 ساله در قالب برنامه ملی IDD، مطالبی را بیان کرد و اندازه‌گیری ویتامین D در آرد و نان غنی شده را، یکی از اولویتهای برنامهی کشوری برشمرد.
 
دکتر سمیعی نیز نیروی انسانی، تجهیزات و منابع را به عنوان مهمترین عناصر کنترل فرآیند ارزیابی آزمایشگاه‌های مجری اندازه‌گیری ید ادرار، عنوان و بر لزوم برگزاری برنامه‌ی مهارت‌آزمایی به منظور ارتقای استانداردهای کنترل کیفی این آزمون در آزمایشگاه‌های مجری تاکید کرد.
در ادامه، دکتر عبدالسلامی پیرامون روشهای نوین اندازه‌گیری ید در بافتهای مختلف از قبیل نمک، ادرار و محیطهای کشت سلولی قابل انجام در آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت توضیحات مبسوطی داد.
 
لیلا فرزاد؛ سرپرست گروه بهبود تغذیه‌ی معاونت بهداشت نیز مشکلات موجود در زمینه‌‎ی عرضه‌ی نمک‌های فاقد ید و عدم نظارت بر جمع‌آوری نمک‌های فاقد ید در سطح عرضه را بیان کرد و بر لزوم تشدید نظارتها در سطوح عرضه توسط گروه بهداشت محیط و معاونت غذا و دارو تاکید کرد.
 
پس از تبادل نظر کارشناسی، دکتر دنیوی؛ سرپرست آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت اعلام کرد: این آزمایشگاه آماده‌ی همکاری با دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع برای تعیین میزان ویتامین D در آرد و نان غنی شده است.
 
گفتنی است، در بازدید میدانی انجام شده از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه، بازدید کنندگان رضایت خود را طی دستنوشته ای به یادگار گذاشتند.

دفعات مشاهده: 12 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری اولین کارگروه دانشگاهی پیشگیری از دیابت

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۵ | 
معاونت بهداشت، اولین کارگروه دانشگاهی پیشگیری از دیابت را برگزار کرد.
 
روابط عمومی معاونت بهداشت - در راستای تدوین سند دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر دانشگاه، اولین کارگروه مربوط به تعیین برنامه مداخله‌ای در راستای کنترل دیابت، یکشنبه 24 شهریور برگزار شد.
 
در این جلسه که نمایندگانی از مدیریت‌های ستادی معاونت بهداشت حضور داشتند، در خصوص تدوین رویکرد مداخله‌ای موثر درکنترل دیابت بحث و تبادل نظر شد .
 
گفتنی است، واحد امور آزمایشگاه‌های معاونت بهداشت، دبیری کارگروه پیشگیری از دیابت دانشگاه را بر عهده دارد .
 

دفعات مشاهده: 15 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری اولین کارگروه دانشگاهی پیشگیری از دیابت

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۵ | 
معاونت بهداشت، اولین کارگروه دانشگاهی پیشگیری از دیابت را برگزار کرد.
 
روابط عمومی معاونت بهداشت - در راستای تدوین سند دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر دانشگاه، اولین کارگروه مربوط به تعیین برنامه مداخله‌ای در راستای کنترل دیابت، یکشنبه 24 شهریور برگزار شد.
 
در این جلسه که نمایندگانی از مدیریت‌های ستادی معاونت بهداشت حضور داشتند، در خصوص تدوین رویکرد مداخله‌ای موثر درکنترل دیابت بحث و تبادل نظر شد .
 
گفتنی است، واحد امور آزمایشگاه‌های معاونت بهداشت، دبیری کارگروه پیشگیری از دیابت دانشگاه را بر عهده دارد .
 

دفعات مشاهده: 15 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر