دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها و دستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • درباره ما
  • تماس با ما

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت خانواده
واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آموزش و ارتقا سلامت
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای

واحد بهداشت خانواده
واحد بهداشت محیط
واحد بهداشت حرفه ای
واحد مبارزه با بیماریها
واحد نظارت بر مواد غذایی
واحد امور اداری
واحد بهداشت مدارس
واحد نظارت بر درمان
نمایش آمار بازدیدهای روز جاری:
19458
نمایش آمار بازدیدهای کل - فقط برای زیربخش فعلی
371600
کاربران حاضر در پایگاه:
0

کارشناس مسئول بهداشت محیط

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۴ | 
کارشناس مسئول : مهندس علی مشکانی

شرح وظایف کارشناس مسئول بهداشت محیط
-تدوین برنامه های عملیاتی و مداخله ای
- ابلاغ و نظارت بر اجرای استانداردها و مقررات بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی
-ابلاغ دستورالعملها و بخشنامه ها به واحدهای مرتبط

-پایش فعالیتهای مراکز بهداشتی درمانی، خانه های بهداشت
-مشارکت در اجرای طرحهای ملی و کشوری
- پیگیری و پایش برنامه های بهسازی محیط روستاها
-
 کنترل و نظارت بر مصرف سموم و مواد گندزدا

 -اجرای قوانین و مقررات بهداشت محیط
- کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اجرای قوانین مرتبط با آنها
-
 کنترل و نظارت بر اماکن عمومی مشمول ماده 13 و اجرای قوانین مرتبط با آنها
-کنترل و پایش آب آشامیدنی منطقه و شبکه های آبرسانی و پیگیری بمنظور رفع مشکلات آنها و اجرای قوانین مربوط به آن
-کنترل و نظارت بر اماکن عمومی غیر مشمول ماده 13 و پیگیری بمنظور رفع مشکلات مربوط به آنها

-نظارت بر دفع بهداشتی زباله و فاضلاب و رسیدگی به شکایات واصله و اجرای قانون 688
-مبارزه با حشرات و جوندگان ضمن بررسی کانونهای آلوده با همکاری مبارزه با بیماریها
-شرکت در کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی  شهرستان بمنظور طرح مشکلات بهداشتی منطقه و پیگیری جهت برطرف نمودن آنها
-کنترل آلودگی هوا
-نظارت و اجرای برنامه های ستاد فوریت های بهداشت محیط 
-اجرا و نظارت بر برنامه طرح تشدید نظارتها در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل
-اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی
-نظارت و اجرای طرح ادغام بهداشت مواد غذایی در نظام شبکه
--جمع آوری و ارسال درآمد حاصل از صدور کارت تندرستی و صلاحیت بهداشتی محل کسب 
-شرکت در جلسات کمیسیون آرد و نان و کمیسیون ماده 11
- نظارت بر فعالیت آموزشگاه بهداشت اصناف
- اجرای برنامه پیشگیر ی و کنترل مصرف دخانیات

- جلب حمایت سیاستگذاران ومعتمدین جهت اجرای برنامه های بهداشتی
-تشکیل و برگزاری جلسات هماهنگی بطور ماهیانه
-جلب مشارکت مردمی جهت اجرای برنامه های بهداشت محیط
-برآورد و پیگیری تخصیص اعتبارات مورد نیاز
-همکاری در برتامه ریزی و بررسی برنامه های بهداشت محیط با مقام مافوق
-همکاری در ارائه مشورتهای بهداشتی به دستگاههای اجرایی شهرستان
-مطالعه و بررسی احتیاجات آموزشی و تنظیم گزارش
-کمک به آموزش و کارآموزی دانشجویان
- جمع آوری - جمع بندی - تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات و فیدبک به واحدهای تحت پوشش و مقام مافوق



 

دفعات مشاهده: 2053 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر