دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

دانشجویان گروه علوم تغذیه از بخش غذای بیمارستان آتیه بازدید نمودند. بازدید دانشجویان گروه علوم تغذیه از بخش غذای بیمارستان آتیه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۰ | 
دانشجویان گروه علوم تغذیه روز چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸ در راستای ارتقاء ارتباط گروه تغذیه با صنعت به سرپرستی سرکار خانم دکتر آریائیان از بخش غذا و تغذیه بیمارستان آتیه بازدید نمودند. در این بازدید پس از خوشامدگویی و ارائه توضیحاتی در خصوص تاریخچه بیمارستان آتیه و مدیریت بخش تغذیه این بیمارستان، بخش غذا و آشپزخانه مورد بازدید قرار گرفت. دانشجویان پس از مشاهده قسمت های مختلف بخش غذا شامل سردخانه ها، انبار مواد غذایی، اتاق پخت، اتاق شستشوی ظروف و سایر قسمت ها، از اتاق مدیریت تغذیه بیمارستان بازدید نمودند و دانشجویان منوهای غذایی مختلف که برای کارکنان و بیماران به طور جداگانه طراحی شده بود را نیز ملاحظه کردند. در پایان از مدیریت بخش غذای بیمارستان جناب آقای مهندس توکلی از تشکر و قدردانی به عمل آمد و هر دو طرف خواستار تعامل بیشتر گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران و بخش تغذیه بیمارستان آتیه شدند.


 

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه توجیهی کارآموزی در بیمارستان رسول اکرم (ص) برای دانشجویان دوره تکمیلی تغذیه برگزار شد. جلسه توجیهی دوره کارآموزی با دانشجویان دوره تکمیلی تغذیه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۹ | 
یکشنبه ۱۳ مرداد ماه ۹۸ جلسه توجیهی کارآموزی در بیمارستان رسول اکرم (ص) برای دانشجویان دوره تکمیلی تغذیه با حضور اساتید گروه برگزار شد. در این جلسه مدیر محترم گروه ضمن تبریک به دانشجویان دوره تکمیلی برای پشت سر گذاشتن بخش تئوری این دوره، در خصوص قوانین و مقررات دوره کارآموزی در بیمارستان صحبت نمودند. سپس سرکار خانم دکتر زراتی اطلاعاتی در رابطه با گروه بندی دانشجویان دوره تکمیلی و برنامه حضور هر گروه در هر بخش را ارائه نمودند. این برنامه از ۱۹ مرداد تا ۱ آبان ماه سال ۹۸ در بیمارستان رسول اکرم (ص) برگزار خواهد شد. علاوه بر اساتید، دانشجویان دکترای علوم تغذیه نیز به عنوان سوپروایزر در بخش ها حضور خواهند داشت و دانشجویان را راهنمایی خواهند کرد. در پایان جلسه اساتید گروه از تمامی دانشجویان رعایت نظم و انضباط در بیمارستان را خواستار شدند. دانشجویان نیز سوالات و مشکلات خود را مطرح نموده و مقرر گردید تمهیداتی برای آسان تر شدن دوره برای دانشجویان اندیشیده شود.


دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کسب عنوان محقق جوان برگزیده و دریافت گرنت سفر علمی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ | 
کسب عنوان محقق جوان برگزیده و دریافت گرنت سفر علمی توسط آقای محمد باقر ملجایی دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه در عرصه بین المللی
محمد باقر ملجایی دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای سومین سال پیاپی از سوی کمیته درمان و پژوهش ام اس امریکا (ACTRIMS ) به عنوان محقق جوان برگزیده شد و گرنت سفر علمی به ارزش 600 دلار برای شرکت در همایش سالیانه این کمیته که در تاریخ 28 فوریه تا 1 مارس 2019 در شهر دالاس ایالت تگزاس امریکا برگزار خواهد شد، به ایشان تعلق گرفت.
همچنین 4 مقاله علمی پژوهشی ایشان به شرح ذیل برای ارائه در این همایش پذیرفته شد.
1. The relationship between salt intake and anti-MOG levels in patients with neuromyelitis optica spectrum disorder.
2. Therapeutic effects of dietary supplements in multiple sclerosis; a case report
3. The relationship between consumption of tea, coffee and soft drinks with disability in patients with multiple sclerosis.
4. Anti-MOG, IgG –NMO antibody and disability in patients with neuromyelits optica.

دفعات مشاهده: 352 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

پیام تبریک رئیس محترم دانشکده به سرکار خانم دکتر شیما جزایری به علت انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر در زمینه ی H-index:بالا15

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۷ | 
سرکار خانم دکتر شیما جزایری 
 
پژوهش از مهم ترین اولویت های بنیادین هرجامعه بوده و ارتقای عرصه های علمی، تنها با کوشش مستمر پژوهشگران خلاقی که این مسیر را بااقتدار ادامه می دهند تحقق می یابد بدیهی است نام پرافتخار ایران اسلامی با داشتن چنین محققین گرانقدری همیشه در عرصه گیتی خواهد درخشید .
با فرارسیدن هفته پژوهش موفقیتها وتلاشهای پژوهشگران دانشگاه را ارج می نهیم .لذا بدینوسیله مراتب تقدیر وتشکر خود را از جنابعالی که به عنوان "پژوهشگر برتر در زمینه مرکز بین المللی ثبت کارآزمایی های بالینی ایران عضو مراکز بین المللی مورد تایید سازمان بهداشت جهانی با H-index بالای 15" شناخته شده اید اعلام می دارم .
امید است در پرتو الطاف بیکران خداوند و کوشش های ارزنده و مستمر شما و تمامی متفکران، پژوهشگران شاهد شکوفایی هرچه بیشتر دانشکده بهداشت باشیم.


 
 
                                                       دکتر یاراحمدی
                                                      رئیس دانشکده بهداشت

دفعات مشاهده: 360 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کمبود ویتامین D

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳ | 
طبق یک مطالعه ی جدید که توسط محققان دانشگاه هاروارد انجام شده است، زنان مبتلا به کمبود ویتامینD   ،  43 درصد بیشتر از افرادی که سطح طبیعی ویتامین D دارند به بیماری MS مبتلا هستند. یافته های این پژوهش نشان می دهد که مرتفع کردن این کمبود، به ویژه در میان زنان جوان و سالم، ممکن است خطر را کاهش دهد. این مطالعه در 14 سپتامبر 2017 در مجله ی Neurology  به چاپ رسیده است. برای این مطالعه، محققان اطلاعات بهداشتی بیش از 800000  زن در فنلاند را بررسی کردند. در تجزیه و تحلیل نمونه های خون، آنها کمبود ویتامین D را  کمتر از 30 نانومول در لیتر، سطوح ناکافی را بین 49 - 30 نانومول در لیتر و سطوح نرمال را 50 نانو مول در لیتر و بالاتر تعریف کردند.
محققان گروه تغذیه می گویند : " تحقیقات بیشتری در مورد دوز بهینه ی ویتامین D برای کاهش خطر ابتلا بهMS  لازم است." اما تلاش برای به دست آوردن مقدار کافی ویتامین D در طول زندگی یک فرد دارای مزایای متعددی برای سلامتی خواهد بود.
برای مطالعه ی مقاله در این زمینه :  Multiple sclerosis: Vitamin D deficiency may predict onset

ترجمه و تهیه: آقای مجتبی خادم الحسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه

 

دفعات مشاهده: 595 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر