دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

فعالیت های آموزشی و پژوهشی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۶ | 

اهداف آموزشی:

تربیت نیروی ماهر و متخصص و کارآمد است که علاوه بر توانایی کار در مراکز مختلف بهداشتی و درمانی ، بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی، قادر به تجزیه و تحلیل نظری و عملی مسائل بهداشتی- تغذیه ای و همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی مرتبط با تغذیه نیز باشند.

اهداف پژ‍وهشی:

انجام تحقیقات در زمینه بررسی وضعیت تغذیه و نقش تغذیه در سلامت و بیماری با انجام طرح های مداخله ای، چگونگی ریشه کن کردن سوء تغذیه در جامعه، ارتقاء آگاهی عمومی جامعه در رابطه با رفتارهای صحیح تغذیه ای، کمبودهای مواد مغذی و روش های صحیح مصرف مواد غذایی و در نهایت بالا بردن سلامت عمومی جامعه از طریق افزایش و توسعه دانش تغذیه ای در جامعه.

مقاطع تحصیلی:

گروه علوم بهداشتی و تغذیه شامل دوره های کارشناسی ارشد و دکتری علوم تغذیه می باشد و از مهر 93 در دوره کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه نیز دانشجو پذیرفته خواهد شد.

فعالیت های آموزشی:

 تدریس کلیه دروس تغذیه برای رشته های کارشناسی ارشد و دکتری تغذیه و نیز دروس تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای سایر رشته ها در دانشکده بهداشت، پرستاری مامائی، مدیریت و پزشکی

 

اولویت های پژوهشی: 

  • تغذیه بالینی
  •  بررسی نقش مواد مغذی( ریز مغذی ها و درشت مغذی ها ) در سلامت و بیماری
  • بررسی نقش مکمل های غذایی در سلامت و بیماری
  • بررسی نقش آنتی اکسیدانها در پیشگیری از بیماریهای متابولیک
  • بررسی تداخلات مواد مغذی
  • تغذیه جامعه
  • بررسی تاثیر آموزش های تغذیه ای بر اصلاح رفتارهای غذایی
  • اپیدمیولوژی تغذیه، کمبود حاشیه ای ریز مغذی ها، اثرات دراز مدت سوءتغذیه
  • تغذیه سلولی ملکولی
  • بررسی بر هم کنش ژن، غذا، بیماریهای مزمن و متابولیک
  • تغذیه و ایمنی

دفعات مشاهده: 903 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر