دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
 دسترسی سریع کارکنان

گالری تصاویر

  • هفته ملی بانوان 24 الی 30 مهر
  • 24 مهر ماه روز جهانی غذا
  • 23 مهر روز ملی مبارزه با سل
  • 18 تا 24 مهر ماه هفته سلامت روان
  • 18 تا 24 مهر ماه هفته سلامت روان
  • 14 تا 20 مهر ماه هفته ملی کودک
  • 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ
  • 1 تا 7 مهر ماه هفته جهانی سالمند
  • برگزاری چهارمین کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا
  • هم پیمان برای سلامت قلب
  • اسراف نکنیم

نمایش آمار بازدیدهای کل: 53624581

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 100064

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 678133

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 1101

کاربران حاضر در پایگاه: 0

معرفی کارمند و شرح وظایف

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۱ | 
کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی بهداشتی : 

مهندس شکوفه کریمی


جهت برقراری ارتباط با واحد نظارت بر غذا  با شماره تلفن 56331429-021 تماس حاصل نمایید.


پست الکترونیک : ghaza.bhn@iums.ac.ir


شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی :

1-کنترل ونظارت بر امر تولید و بسته بندی کارخانجات مواد غذایی ،آرایشی وبهداشتی
2- کنترل بر سردخانه ها وانبارهای مواد غذایی فرآیند شده،محصولات آرایشی وبهداشتی
3- نظارت بر شرایط فنی وبهداشتی کارخانجات وانبارها وسردخانه های مذکور
4- نمونه برداری ازسطح تولید کارخانجات ،انبارها،سردخانه هادرراستای کنترل کیفیت محصولات تولیدی ویا انبارشده
5- پاسخ به استعلام اداره صنایع وجهاد کشاورزی استان جهت صدور پروانه بهره برداری صنایع ویا جهاد کشاورزی
6- بازرسی وبازدید ودر نهایت تایید کارخانه ویا سرد خانه در راستای صدور- اصلاح وتمدید پروانه های بهداشتی لازم
7- معرفی مسئولین فنی واجد شرایط به دانشگاه جهت صدور پروانه مسئول فنی
8- توقیف و معدوم سازی محصولات نامنطبق با استانداردوموارد مشکوک مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی
9- آموزش ومشاوره رایگان به مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات حین بازدید درجهت رعایت بهتر GMP (شرایط خوب تولید)
10- معرفی واحد های تولیدی ویا انبارها وسردخانه های متخلف به مراجع قضایی
11- رسیدگی به شکایات واصله وپیگیری آنها
12- اجرای طرح prps ( گرید بندی کارخانجات مواد غذایی) 2بار در سال
13- انجام مانورهای نظارتی مشترک با اداره تعزیرات و بازرگانی شهرستان
14- کمک و مشاوره کارخانجات مواد غذایی درجهت استقرارسیستم مدیریت ایمنی غذا(ایزو 22000و HACCP )
15- جلوگیری از تولید وپلمپ خط تولید ویا پلمپ انباروسردخانه متخلف درصورت لزوم
16- صدور مجوز لازم جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات برای تولید محصولات با علامت تجاری دیگر


دفعات مشاهده: 203 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر