پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی- روابط عمومی
به مناسبت روز جهانی شیر مادر بهبود تکامل روانی ، اجتماعی کودک با تغذیه شیر مادر

حذف تصاویر و رنگ‌ها | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۰ | 

 
روابط عمومی دانشگاه : به مناسب فرا رسیدن روز جهانی شیر مادر  ، دکتر شیما جزایری ، عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت  عنوان کرد: شیر مادر خطر ابتلا به بیماریهای حاد گوارشی، تنفسی و آلرژی را کاهش می دهد.
دکتر شیما جزایری ، عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت   به مناسب فرا رسیدن روز جهانی شیر مادر  ،  ضمن تبریک و گرامی داشت  این روز عنوان داشت: تغذیه انحصاری با شیر مادر در 6 ماه اول زندگی و تداوم شیردهی تا دوسال اول، فوائد فراوانی برای شیرخوار و مادر به همراه دارد. شیرمادر نه تنها حاوی مواد مغذی ضروری است که باعث رشد بهتر کودک می شود، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای حاد گوارشی، تنفسی و آلرژی را کاهش می دهد. همچنین شیر مادر تکامل روانی اجتماعی کودک را بهبود می بخشد و در پیشگیری از بیماریهای مزمن بزرگسالی نیز موثر است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد : مطالعات بسیاری نشان داده اند که  کودکان شیر مادرخوار در آینده کمتر به دیابت ، چاقی و سرطان مبتلا می شوند. شیر مادر علاوه بر فوائد فراوان برای نوزاد، در سلامت جسمی و روانی مادر نیز نقش به سزایی دارد. شیردهی در کاهش ذخیره چربی دوران بارداری و کاهش وزن مادر موثر است و خطر ابتلا مادر به برخی سرطانها را کاهش می دهد.
دکتر جزایری  افزود: به منظور ترویج و حمایت از تغذیه با شیر مادر ، 10  تا16   مرداد به پیشنهاد اتحادیه جهانی اقدام برای شیردهی "هفته جهانی شیر مادر" نامگذاری شده است. شعار هفته جهانی شیر مادر در سال 2017  "حمایت همه‌جانبه از مادران برای تداوم شیردهی: باهوش و قوی با شیر مادر" می باشد.

 
 

 
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی:
http://iums.ac.ir/find.php?item=5.31233.52836.fa
برگشت به اصل مطلب