پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۲۳ |
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه درپیامی روز دندانپزشک را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
اهمیت و نقش سلامت دهان و دندان در حفظ و ارتقاء سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها بر کسی پوشیده نیست و دندانپزشکان بعنوان عضوی از تیم و حلقه ای از زنجیره سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی ،  درمان بیماری‌های دهان و دندان و ارتقای سطح سلامت افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت "روز دندانپزشکی" از زحمات و تلاش های بی وقفه همکاران گرامی فعال در  این حوزه تشکر و قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون جامعه دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران  را مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 2006 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر