دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مرکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت نسیم شهر

| تاریخ ارسال: 1399/1/26 |
دکتر بابک عشرتی و دکتر میرزایی معاون فنی معاونت بهداشتی، با حضور در مرکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت
نسیم شهر، از فعالیت های این مرکز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: معاون بهداشت دانشگاه به همراه  دکتر محمد میرزایی  معاون  فنی معاونت بهداشت، دوشنبه ۲۵ فروردین از مرکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت نسیم شهر بازدید کردند.
دکتر دانوش دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در خصوص مقابله با کرونا در شهرستان ، گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا، مرکز خدمات جامع سلامت نسیم شهر  به عنوان مرکزی برای انجام خدمات و تست از افراد مشکوک به کرونا ویروس و درمان تبدیل شده است.
دکتر عشرتی  ضمن بازدید از این مرکز و گفتگو با مسئول و همکاران این مرکز، از تلاشها و خدمات پرسنل این مرکز به عنوان پیش قراول حوزه سلامت تقدیر کرد.
 دکتر عشرتی از کابین مخصوص نمونه‌گیری از افراد مشکوک به کرونا در شهرستان بهارستان ، که توسط مسئولین شبکه براساس مطالعات علمی طراحی گردیده بود بازدید کرد و گفت این کابین با استفاده از اطلاعات روز و بر پایه علمی طراحی شده و کلیه موازین بهداشتی در طراحی آن رعایت گردیده و از ایده جالب برای طراحی آن تقدیر وتشکر کرد.
دکتر دمیریان در خصوص کابین نمونه گیری کرونا گفت : تیم اتاق فکر شهرستان بهارستان پس از بررسی ماندگاری ویروس کرونا بر روی سطوح، جنس این کابین را انتخاب و براساس ایده اتاق این کابین طراحی گردید . این کابین به گونه ای طراحی گردیده است که احتمال آلوده شدن نمونه گیر در آن صفر می باشد و این کابین مجهز به لامپ یو وی و هواکش و میکروفن می باشد و دستکشهای مورد استفاده در این کابین نیز توسط تیم اتاق فکر طراحی شده است.
وی در ادامه اظهار داشت این ایده میتواند به عنوان طرحی با قیمت مناسب در کلیه مراکز و دانشگاههای علوم پزشکی کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 1515 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر