دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 304505

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 194

کاربران حاضر در پایگاه: 0

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از نقاهتگاه ۷۰ تختخوابی شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1399/1/26 |
دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر میرزایی معاون فنی معاونت بهداشت،  از نقاهتگاه ۷۰تختخوابی شهرستان بهارستان بازدید کردند.
روابط عمومی شبکه بهداست و درمان بهارستان: دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیست و پنجمین روز از بهار طبیعت سال 99 از نقاهتگاه شهرستان بهارستان  بازدید کرد.
در این بازدید که دکتر میرزایی معاون  فنی معاونت بهداشت ؛ دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت بهارستان ، دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و سایر مسئولین شبکه بهداشت نیز حضور داشتند؛ دکتر عشرتی از نزدیک امکانات و تجهیزات نقاهتگاه بهارستان را بررسی و در جریان روند امور قرار گرفت.
دکتر دمیریان در این بازدید گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سطح شهرستان در راستای مبارزه با کرونا ارائه کرد و گفت: نیروهای تخصصی حوزهی بهداشت، در راستای اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا، با تمام قوا و بدون تعطیلی، در محل خدمت خود حاضر بوده و در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی و غربالگری  شهروندان در خصوص بیماری کرونا هستند..
دکتر عشرتی، در پایان این بازدید، ضمن قدردانی از تعامل و همکاری دکتر خانجانی فرماندار بهارستان و شهردار گلستان و همچنین خدمات و تلاش‌های مدیر شبکه و پرسنل حوزه بهداشت در راه اندازی نقاهتگاه تقدیر و تشکر کرد..
گفتنی است، نقاهتگاه۷۰ تختخوابی بهارستان با همکاری فرماندار و شهرداری گلستان با تمامی امکانات رفاهی و درمانی راه اندازی شده است و در حال حاضر ، بیمارن بهبود یافته در بیمارستان و یا کسانی که نیاز به مراقبت در منزل دارند و یا بیماران ارجاع شده از مرکز ۱۶ساعته را پذیرش می کند..

دفعات مشاهده: 381 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر