پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۳۰ |
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی ۳۰ فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح ذیل است:

با سلام و احترام؛
فرارسیدن 30 فروردین، سالروز ولادت حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران زمین و روز آزمایشگاه فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های سفیدپوشان این عرصه تقدیر و تشکر به عمل آید.
 بیانات اخیر مقام معظم رهبری در تقدیر از آزمایشگاهیان و سایر دست اندرکاران نظام سلامت ، حاکی از درخشش و اوج افتخار ملی در مقابله با همه گیری بیماری کرونا می باشد.
اینجانب روز علوم آزمایشگاهی را به عزیزان فعال در حوزه های درمانی، بهداشتی که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری کرونا را از آن خود کرده تبریک عرض نموده و برای ایشان از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 1600 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر