پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز ملی گفتار درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱ |
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز ملی گفتار درمانی دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی اول اردیبهشت ماه روز ملی گفتار درمانی را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
اول اردیبهشت در تقویم ما ایرانیان دو مناسبت را به خود اختصاص داده است  اول زادروز ، شاعرفرزانه واستاد سخن، سعدی شیرازی  و دوم روز ملی گفتار درمانی و این تقارن چه زیبا و بجا است ، سخن و زبان وجه تمایز انسان با سایر مخلوقات است ، چه نیکوست حمد خداوند منان ،   لبخند رضایت  و شیرینی کام والدین کودکانی که به لطف مهربانی ، گشادره روئی ، تخصص ، مهارت و دقت گفتاردرمانان شاهد تکلم و شیوایی بیان فرزندان خود می گردند و کودکان ورودی تازه  به عالم را تجربه می کنند .
گفتار درمانی یا آسیب شناسی گفتار و زبان رشته ای از علوم توانبخشی است که به بررسی ماهیت انواع اختلالات گفتار و زبان و نیز روشهای تشخیص و درمان این اختلالات می پردازد.

اینجانب روز ملی گفتار درمانی که نقطه عطف همدلی وهمراهی گفتار درمانگران برای آینده ارتباطات بشری است به تمامی دانشجویان، اساتید آسیب شناس گفتار و زبان خانواده علوم پزشکی ایران تبریک عرض نموده، برای تمامی همکاران سخت‌کوش، فهیم و دلسوز در دانش گفتاردرمانی آرزوی پیشرفت و بهروزی  دارم.

دفعات مشاهده: 1816 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر