بازدید رییس دانشگاه از بیمارستان شهدای هفتم تیر در دومین روز از هفته سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲ |
بازدید رییس دانشگاه از بیمارستان شهدای هفتم تیر در دومین روز از هفته سلامت دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه به همراه دکتر توکلی معاون درمان در دومین روز از هفته سلامت از بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید کردند.
به نقل از روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر؛ این بازدید روز سه شنبه ۲ اردیبهشت ماه مصادف با دومین روز از آغاز هفته سلامت با شعار ((  پزشکان ، پرستاران وخانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا )) مطابق با نظر هیئت رئیسه و با هدف تقدیر از تلاش های بی وقفه کادر درمان در مقابله با بیماری کرونا انجام شد.
  دکتر کوهپایه زاده ضمن حضور در بخش های اورژانس ، ICU3 و ICU از نزدیک در جریان روند پذیرش بیماران کرونایی قرار گرفتند.
 ایشان در ادامه از زحمات تمامی کادر درمان و پشتیبانی مرکز که در این روزهای سخت با تمام توان در حال تلاش و کوشش می باشند، تقدیر وتشکر کرد.

دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه در خصوص نحوه ی پذیرش بیماران کرونایی در این مرکز درمانی با توجه به حضور خود بعنوان متخصص طب اورژانس مباحثی را عنوان کرد.
در پایان رییس دانشگاه از پروژه های در دست ساخت مرکز مانند پروژه توسعه اورژانس ، اتاق عمل و کلینیک ویژه  بازدید و از روند پیشرفت آنان اطلاع یافت.

دفعات مشاهده: 2378 بار   |   دفعات چاپ: 84 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر