| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳ |
جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان تامین اجتماعی با محوریت مقابله با کرونا جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان تامین اجتماعی در ستاد مدیریت بحران دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای توسعه همکاری بین بخشی ، جلسه مشترک دانشگاه ایران با نمایندگان سازمان تامین اجتماعی  و با حضور دکتر مسجدی آرانی ؛ رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ، سوم اردیبهشت 99 در ستاد مدیریت بحران واقع در مرکز همایش های رازی تشکیل شد.
این جلسه با هدف توسعه همکاری بین بخشی ، معرفی  و بررسی سامانه آماری و تحلیل  داده ها با محوریت بیماری کرونا برگزار شد.
در ابتدا دکتر طباطبائی ؛ نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در امور مرتبط با مراکز مراقبت و انجام هماهنگی های برون دانشگاهی،  گزارشی از اقدامات انجام شده توسط ستاد مدیریت بحران مقابله با ویروس کرونا دانشگاه ایران ارائه داد و این بحران را به عنوان یک رزمایش بیولوژیک معرفی کرد.
ایشان با اشاره به حضور فعال نیروهای جهادی اظهار کرد: نیروهای داوطلب در بیمارستانها به کمک کادر درمان شتافتند و خدمات لازم را به بیماران ارائه دادند. همچنین در کنار ارائه خدمات ، بسته های معیشتی و مواد ضدعفونی جهت بیماران و خانواده های ایشان توزیع شد.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده در این جلسه عنوان کرد: شرایط پیش آمده در بحران کرونا و ایجاد همکاری بین بخشی باعث شد که از این تهدید به عنوان یک فرصت استفاده نماییم ، در واقع هماهنگی بین بخشی خیلی حائز اهمیت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی داده ها با هدف مشخص می تواند کمک نماید تا برنامه  ریزی درستی جهت مقابله با بیماری کرونا داشته باشیم.
وی افزود: با کمک همکاران حوزه بهداشت ، درمان و فناوری اطلاعات دانشگاه توانستیم مسیر مقابله با این بحران را کم خطرتر نماییم.
دکتر کوهپایه زاده بر همکاری بین بخشی و ایجاد شبکه با حاکمیت وزارت بهداشت و حضور نهادهای مختلف تاکید کرد.
سپس دکتر منوچهری ؛ معاون درمان سازمان تامین اجتماعی ضمن تقدیر از نگاه مثبت دانشگاه علوم پزشکی ایران در ایجاد هماهنگی بین بخشی ، اظهار کرد: 11 هزار تخت بیمارستانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است ، در واقع تامین اجتماعی در خرید و ارائه خدمت جزء عوامل اثر گذار در کشور است.
دکتر منوچهری اعلام کرد: سعی کردیم مطالبات دانشگاهها را بروز رسانی کنیم و نقش ذاتی خود را ایفا نماییم.
 در ادامه با حضور اعضاء در خصوص جمع آوری داده ها ، بررسی دیتا ها، اعتبار سازی ، داشبوردهای تولیدی ، مستند سازی مقایسه آماری ، تحلیل داده ها و پرونده های الکترونیک با موضوع بیماری کرونادر مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان تامین اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 3649 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر