دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

بازدید رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/2/4 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودر مان بهارستان ،دکتر گل محمدی رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها و دکتر محمودی رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه در روز چهارشنبه سوم اردیبهشت 99 ، با حضور در شبکه بهداشت و درمان  از نحوه اجرای برنامه مراقبت کوید 19 بازدید کردند .
دکتر گل محمدی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی وقفه پرسنل شبکه بهداشت و واحد مبارزه با بیماریها ، از نزدیک در روند اجرای برنامه مراقبت ، وضعیت پراکندگی بیماران در سطح شهرستان و مداخلات صورت پذیرفته جهت کنترل بیماری در واحد مبارزه با بیماریهای شهرستان  قرار گرفت.
در ادامه دکتر گل محمدی به همراه کارشناس مسئول و کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها با دکتر دمیریان مدیر شبکه و دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت دیدار و گفتگو کرد.
دکتر دمیریان  در این جلسه به اقدامات صورت گرفته در شهرستان از جمله راه اندازی کلینیک 16 ساعته و تعبیه کانکس ویژه نمونه گیری کروناویروس در مرکز سلامت نسیم شهر اشاره         نمود .در ضمن خدمات غربالگری و کنترل کروناویروس در سطح شهرستان با حداکثر توان در حال اجراست و اجرای مراقبت کروناویروس در کنار برنامه کنترل سایر بیماریها ادامه دارد.

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر