| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۳ |
قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از زحمات پرسنل مراکز جامع خدمات 16 ساعته کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور قدردانی از زحمات پرسنل مراکز 16 ساعته کرونا در مراکز جامع سلامت کن و والفجر حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ودکتر عشرتی ؛ معاون بهداشت روز شنبه 13 اردیبهشت ۱۳۹۹ از مراکز جامع سلامت کن و والفجر ، بازدید  و از زحمات همکاران تقدیر کردند.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از بخشهای پذیرش و نمونه گیری ویروس کرونا، آزمایشگاه، مراقبت  سلامت ، غربالگری و مرکز پاسخگویی سامانه ۴۰۳۰ بازدید و از تلاش و خدمات پرسنل در بحران کرونا تقدیر کردند.
در این بازدید ضمن بررسی مشکلات و موانع در مسیر ارائه خدمات و قدردانی از تلاش بی وقفه همکاران ، مقرر شد باهماهنگی مدیران مراکز بهداشت غرب و شمال غرب تمهیداتی جهت اصلاح فرآیندها ، غربالگری هوشمند و افزایش بهره وری در نظر گرفته شود.
دکتر کوهپایه زاده در خصوص وضعیت استخدامی پرسنل خط مقدم مبارزه با کرونا اعلام کرد: برای این برنامه با هماهنگی وزارت بهداشت و سازمان استخدامی کشوری در حال پیگیری هستیم.

لازم به ذکر است مراکز جامع خدمات ۱۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور شناسایی، پذیرش ، ارائه آموزشهای مناسب وخدمات بهتر به بیماران کرونایی و خانواده های ایشان فعال شده است .
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 3469 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر