چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۸/۲۰ |
چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۹۹ در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ چهارمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان با همکاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و با مشارکت انجمن علمی ماهیان زینتی ایران در تاریخ 22-20 آبان 1399 برگزار می گردد.
 پس از برگزاری موفقیت آمیز کنگره های قبلی، برگزاری چهارمین کنگره به  ایران واگذار گردید.
از دانشجویان و پژوهشگران علاقه مند به این حوزه دعوت می گردد جهت ارسال مقالات خود حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت با توجه به محورهای چهارمین دوره کنگره اقدام نمایند.

محورهای اصلی این دوره کنگره:
•    Aquatic animal biology and stock assessment
•        Aquatic stock enhancement
•        Climate change and aquaculture
•        Fish Aquaculture (Pond, Raceway, Cage, IMTA, Organic, Biofloc, RAS and semi RAS)
•        Crustacean Aquaculture
•        Mollusc and Echinoderm Aquaculture

دفعات مشاهده: 5025 بار   |   دفعات چاپ: 116 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر