تقدیر معاون درمان وزارت بهداشت از زحمات گروه مامایی و کادر مرکز شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۵ |
تقدیر معاون درمان وزارت بهداشت از زحمات گروه مامایی و کادر مرکز شهید اکبر آبادی
به مناسبت گرامی داشت روز ماما ، معاون درمان وزارت بهداشت و هیئت همراه در مرکز شهید اکبر آبادی حضور یافتند و از زحمات کادر مامایی  تقدیر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت روز جهانی ماما ؛ 15 اردیبهشت 1399 ؛ دکتر جان بابایی؛ معاون درمان وزارت بهداشت و هیئت همراه ضمن حضوردر مرکز آموزشی درمانی شهید اکبر آبادی از خدمات گروه مامایی و تلاش همکاران قدردانی کردند.
معاون درمان وزارت بهداشت دراین برنامه عنوان کرد: به همت گروه مامایی، بیش از یک میلیون مادران باردار در دوران کرونا مراقبت شدند که این افتخار مدیون تلاش و زحمات کادر مامایی است.
دکتر جان بابایی بیان کرد: کار مامایی و مراقبت از مادران باردار وابسته به مسئله قرنطینگی و خودمراقبتی  نیست و سیر خاص خود را دارد.
وی اظهار کرد: میزان خطر و ابتلا در فرآیند ارائه خدمت گروه مامایی بسیار بالا است و متاسفانه در این بحران ، 300 نفر از کادر مامایی مبتلا به بیماری کرونا شدند ، در واقع خدمات گروه زحمت کش مامایی در این مدت کم نشد و با همت آنها بیش از 700 مادرباردار مبتلا به کرونا با موفقیت دوران بارداری را ختم کردند.
ایشان از زحمات و عملکرد همکاران مرکز شهید اکبر آبادی تقدیر و برای آنها آرزوی سلامتی و توفیق کرد.
سپس دکتر گل پیرا؛ مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت از خدمات کادرمرکزشهید اکبرآبادی قدردانی کرد و ابراز داشت: این مرکز قابلیت ارتقاء و بالندگی برای ارائه خدمات موثر و استاندارد را دارد.
 فرح بابایی ؛ رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت در این بازدید با اشاره به سختی های کار مامایی اعلام کرد: مرکز آموزشی درمانی شهید اکبر آبادی ، رتبه اول آمار زایمان را دارا است که در اینجا لازم است از  تلاش و خدمات همکاران این بیمارستان تقدیر نمایم.
در ادامه با اهداء لوح تقدیر از ماماهای نمونه مرکز شهید اکبر آبادی قدردانی شد .
در پایان دکتر جان بابایی ؛ معاون درمان وزارت بهداشت و دکتر توکلی ؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کردند .

باشگاه خبرنگاران

دفعات مشاهده: 2969 بار   |   دفعات چاپ: 172 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر