انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان منطقه آزاد اروند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۷ |
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان منطقه آزاد اروند

تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان منطقه آزاد اروند امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و اسماعیل زمانی؛ مدیر سازمان منطقه آزاد اروند، عصر سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، تفاهم نامه همکاری در حوزه های سلامت ،آموزشی و پژوهشی  امضا کردند.
راه اندازی شعبه ۲پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی مراکز تخصصی و فوق تخصصی و احداث دهکده سلامت با هدف گسترش گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند در این تفاهم نامه مد نظر طرفین  می باشد.
با راه اندازی شعبه ۲ پردیس بین الملل در اروند، علاوه بر پذیرش جوانان ایرانی برای تحصیل در تمامی رشته های پزشکی، پرستاری، مامایی، پیراپزشکی، دندانپزشکی و بهداشت دهان و دندان امکان جذب دانشجویان خارجی نیز فراهم می شود.
در این تفاهم نامه تامین نیروی انسانی و برنامه ریزی و انجام تمامی فعالیت های آموزشی به عهده دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و تعهدات سازمان منطقه آزاد اروند شامل پیش بینی فضای فیزیکی لازم  و تجهیز پردیس بین الملل، مراکز درمانی و دهکده سلامت است.
 بنا براین‌گزارش مدت این تفاهم نامه پنج سال پیش بینی شده و برای تحقق هر یک از بندهای مورد توافق تفاهم نامه پس از برگزاری نشست های کارشناسی قرارداد مستقلی منعقد خواهد شد‌.

دفعات مشاهده: 3020 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر