هم اندیشی رئیس دانشگاه با سفیر ایران در‌ پرتغال در زمینه کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۷ |
هم اندیشی رئیس دانشگاه با سفیر ایران در‌ پرتغال در زمینه کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با سفیر ایران در کشور پرتغال در زمینه مبارزه با کرونا تبادل نظر کردند.

به نقل از روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه: جلسه هم اندیشی  دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با دکتر دامن پاک جامی؛ سفیر ایران در کشور پرتغال جناب آقای دکتر مرتضی دامن پاک جامی دانشگاه، 17 اردیبهشت 1399 به صورت مجازی در دفتر ریاست برگزار شد.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده عنوان کرد : ایران در زمینه مبارزه با کرونا پیشرفت های زیادی داشته و حتی از کشور ایتالیا نیز جلوتر می‌باشد .
وی ابراز امیدواری کرد: با تولید واکسن در کشور ایران می توان موج دوم کرونا را محدود کرد.

ایشان با ارائه توضیحاتی در مورد دانشگاه ایران ، خاطر نشان کرد : فایل معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران به زبان انگلیسی برای دکتر جامی ارسال خواهد شد .

در ادامه دکتر جامی؛ سفیر ایران در پرتغال اظهار داشت :علی رغم همسایگی پرتغال با  کشورهای اسپانیا و فرانسه وانگلیس  که دارای مبتلایان زیادی بیماران کووید ۱۹ هستند و با توجه به اینکه  پرتغال نسبت به کشورهای دیگر در اتحادیه اروپا ضعیفتر می باشد اما در مقابله با کرونا موفقتر بوده و تا کنون ۱۰۴ نفر فوت شدند و ۲۵ هزار نفر مبتلا داشته است که یکی از دلایل آن قرنطینه کامل مردم پرتغال بود.
وی اعلام کرد: اتحادیه اروپا در زمینه ماسک و انتی بادی ها و ...می تواند بازار مناسبی برای صادرات ایران باشد .
دکتر جامی تصریح کرد: پرتغال کشور سرمایه پذیر می باشد و امکان ثبت شرکت در آن بسیار آسان است.
همچنین پرتغال محور کشورهای پرتغالی زبان است که هشت کشور را شامل می شود و زمینه ارتباط با آن هشت کشور نیز برقرار می‌شود.
در پایان مقرر شد تفاهم‌نامه اولیه از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای سفیر ایران در پرتغال ارسال و از طریق نماینده های طرفین ، موارد لازم پیگیری شود.
در این جلسه دکتر مقتدایی معاون بین الملل ،دکتر امیرحسین جلالی ندوشن رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت ، دکتر متولیان معاون پژوهشی و دکتر برادران مدیر توسعه امور بین الملل حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 4889 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر