برگزاری جلسه کمیته پایش تفاهم‌نامه‌های دانشگاه با سایر سازمان‌ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۷ |
برگزاری جلسه کمیته پایش تفاهم‌نامه‌های دانشگاه با سایر سازمان‌ها جلسه کمیته پایش تفاهم نامه های دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر سازمان ها با محوریت کووید _۱۹ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین جلسه کمیته پایش تفاهم نامه های دانشگاه علوم پزشکی ایران با سایر سازمانها و مراکز آموزش عالی کشور ۲۷ اردیبهشت  ۱۳۹۹ در سالن شورای ستاد مرکزی تشکیل شد.
در این جلسه دکتر کوهپایه‌زاده ، رئیس دانشگاه بر به روز رسانی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه با دیگر مراکز متناسب با شرایطی که بحران همه‌گیری کووید-۱۹ در کشور ایجاد کرده به منظور ایجاد ظرفیت برای واکنش متناسب‌تر در بحران‌ها تاکید کرد.
همچنین در ادامه جلسه گزارش واحدهای مختلف دانشگاه از نحوه پیشرفت تفاهم‌نامه‌های منعقده ارائه شد‌.
در ضمن با تاکید دکتر کوهپایه زاده به طور ویژه مقرر شد دانشگاه برای استفاده از ظرفیت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و سامانه‌ ۴۰۳۰ که در دوران همه‌گیری کرونا مورد استفاده قرار گرفته، برنامه‌ریزی و رایزنی لازم را انجام دهد.

دفعات مشاهده: 2839 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر