تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر راه اندازی مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۹ |
تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر راه اندازی مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در شورای راهبردی علوم اعصاب و شناختی بر راه اندازی مرکز رشد تخصصی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دومین شورای راهبردی علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده و سایر اعضاء ، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ در سالن کنفرانس ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدا دکتر جغتایی؛ مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه ایران در خصوص مصوبات جلسه قبل و رویکردهای برنامه راهبردی توضیح داد.
ایشان ارتقاء دانش نوروساینس در زمینه آموزش و پژوهش  ، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان  را  جزء اهداف اصلی برنامه راهبردی علوم اعصاب و شناختی برشمرد.

دکتر جغتایی کرد : برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی به منظور بهره گیری از ساختارهای موجود ، هماهنگی بین ساختاری  و حمایت از پروژه های راهبردی شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: شبکه نوروساینس باید در حوزه های آموزش ،پژوهش ،بالینی و فناوری ایجاد شود.
 سپس اعضای شورای راهبردی نظرات خود را پیرامون برگزاری دوره های : بازتوانی شناختی آموزشی علوم اعصاب ، تصویربرداری مغزی و  روانپزشکی اینترنشنال بیان کردند.
در ادامه جلسه ، موضوع راه اندازی استارت آپ و ایجاد شرکت دانش بنیان روانسنجی در زمینه علوم اعصاب و شناختی مطرح شد.
همچنین در خصوص تکنولوژی های مورد نیاز حوزه علوم اعصاب و شناختی ، هسته های پژوهشی ،برگزاری دوره های آموزش مجازی و بومی سازی دانش مغز بحث و تبادل نظر شد.
در پایان رئیس دانشگاه بیان کرد: راهبردهای برنامه نوروساینس در حوزه های مختلف بررسی و در راستای اجرای پروژه های این حوزه از ظرفیت های معاونت ها استفاده
 شود.
وی افزود: شورای راهبردی، مسیری برای تسهیل کردن تفکرات علمی است.
دکتر کوهپایه زاده تاکید کرد: با کمک شرکت های دانش بنیان، یک مرکز رشد برای توسعه استارت آپ ها در زمینه علوم اعصاب و شناختی راه اندازی شود.
 همچنین تفاهم نامه بودجه ای برای تحقق و پیشبرد اهداف این برنامه راهبردی در نظر گرفته شود.

ایشان، کاهش وابستگی به دانشگاه در این برنامه را به عنوان سیاست عمومی معرفی کرد و افزود: در سال جاری باید بستر اجرای برنامه راهبردی علوم اعصاب و شناختی بر اساس نیازهای جامعه فراهم شود.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2458 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر