• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات جناب آقای تقوایی

| تاریخ ارسال: 1399/2/29 |
تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات جناب آقای تقوایی
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه از تلاشها و خدمات جناب آقای تقوایی در  زمان تصدی مدیریت حراست دانشگاه تقدیر نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
جناب آقای احمد تقوایی

با سلام و احترام

بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه‌ای و انسانی آنان به منظور خدمت خدا پسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت  و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی های پیدا و نهان آنان است.
        به پاس خدمت ارزشمند شما در زمان تصدی مدیریت حراست دانشگاه، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق روزافزون شما را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 3996 بار   |   دفعات چاپ: 139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر