آغاز همکاری های فدراسیون پزشکی ورزشی با دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۹ |
آغاز همکاری های فدراسیون پزشکی ورزشی با دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای توسعه همکاری های بین بخشی ، جلسه هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  این جلسه هم اندیشی با حضور دکتر مهرزاد خلیلیان؛ رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی و هیئت همراه ، دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه ، دکتر انگورانی ؛ متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه و‌ معاونین آموزشی ،پژوهشی و درمان روز یکشنبه 28 اردیبهشت 1399 در سالن شورا تشکیل شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خیر مقدم عنوان کرد: همکاری دانشگاه با فدراسیون پزشکی ورزشی یک فرصت ملی در جهت افزایش مشارکت های علمی و استفاده از ظرفیت های متقابل  است و در این راستا می بایست یک نگاه آکادمیک وجود داشته باشد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: به منظور هم افزایی پیشنهاد می شود این همکاری و مشارکت درحوزه های آموزش ،پژوهش، خدمات و فناوری و در قالب یک تفاهم نامه تنظیم و اجرایی گردد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی دارد بر اساس دانش فنی و مبتنی بر نیازهای جامعه  در راه اندازی پروژه مرکز جامع پزشکی ورزشی ، ارائه خدمات درمانی ، ارائه آموزش توسط اساتید و دانشجویان  ، انجام طرحهای پژوهشی و استفاده از امکانات لابراتورها و ظرفیت مرکز کوهورت سلامت با فدراسیون پزشکی ورزشی  مشارکت نماید .
در ادامه رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از دانشگاه های پیشرو در کشور است و اساتید آن دارای دیدگاههای برجسته ای هستند .
دکتر خلیلیان از کادر درمان به عنوان مجاهدان راه سلامت یاد کرد و افزود: فدراسیون پزشکی ورزشی ظرفیت بسیار خوبی برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران  دارد.
در پایان مقرر شد تا با حضور نمایندگان دو طرف ، پیش نویس تفاهم نامه همکاری مشترک بررسی و در اسرع وقت تنظیم شود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2586 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر