مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۹ |
مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران

مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تکریم احمد تقوایی و معارفه دکتر رضیئی ؛ مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور اعضای هیئت رئیسه ، نمایندگان وزارت بهداشت و اطلاعات روز دوشنبه 29 اردیبهشت 1399 در سالن شورا برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از زحمات حاج آقا تقوایی مدیر پیشین حراست تشکر قدردانی کرد و افزود: تیم حراست دانشگاه با مدیریت خوب ایشان در مسیر اعتلای امنیت و حفاظت از دستاوردهای دانشگاه به خوبی عمل کردند که جای تقدیر دارد.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده برای دکتر رضیئی ؛ مدیر جدید حراست دانشگاه آرزوی توفیق در مسیر پیشبرد اهداف  کرد.

سپس دکتر رضیئی ضمن تشکر بیان کرد: از حسن اعتمادی که به بنده شده تشکر می نمایم ، بنده کار خودم را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شروع کردم و در اورژانس کشور، وزارت بهداشت ،شهرداری، وزارت کشور، هلال احمر و جاهای مختلف توفیق خدمتگزاری را داشتم .
وی گفت: امروز اگر بخواهیم این حراست دانش بنیان را ارائه بدم قطعاً باید برای تک تک موضوعات  برنامه داشته باشم و تمام این نکات بیان شده را به برنامه تبدیل کنم.
درادامه حاج آقا تقوایی؛ مدیر پیشین حراست اظهار داشت: من از بهمن 1392 در خدمت سه تا از روسای دانشگاه بودم  که امیدوارم کاستی های من را ببخشند و حلال کنند.
ایشان ضمن تشکر از اعضای هیئت رئیسه ، افزود: هرجا ماموریتی به من داده شد ،اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در کنار من بودند و باهم کارهارا انجام دادیم ؛ در واقع کار تیمی رو هم ما در دانشگاه جا انداختیم .

در پایان لوح تقدیر حاج آقا تقوایی و ابلاغ دکتر رضیئی تقدیم ایشان شد.

دفعات مشاهده: 2196 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر