• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه داخلی بازگشایی مدارس در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/2/29 |
جلسه داخلی بازگشایی مدارس با حضور معاون بهداشت شبکه و مسئولان واحدهای ستادی در شبکه بهداشت ودرمان ربا ط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه داخلی بازگشایی مدارس،  به همت واحدسلامت جوانان نوجوانان ومدارس،  شنبه27اردیبهشت99 ، با حضور مهندس بنائیان معاونت  بهداشت شبکه و مسئولان واحدهای ستادی در سالن اجتماعات برگزار شد.
 دراین جلسه، مهندس بنائیان گفت: باتوجه به اینکه رباط کریم  به یک ثبات نسبی رسیده است باید مراقب باشیم  باشروع مدارس دوباره  با پیک کرونا درشهرستان  مواجه نشویم.
درادامه حاجی باقری کارشناس مسئول واحدسلامت جوانان نوجوانان ومدارس شبکه بهداشت،  درمورد دستورالعمل های بازگشایی مدارس نظیر: مراقبت وکنترل بیماری کرونا درحوزه ها وکانونهای برگزاری امتحانات و بازگشایی درشرایط فاصله گذاری اجتماعی، پایش اجرای دستورالعمل مراقبت وکنترل کروناوویروس ، توضیحات کاملی را  ارائه داد.
توضیح اینکه در پایان جلسه پس از گفتگو و تبادل نظر مواردی جهت اجرا به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 418 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر