برگزاری جلسه دانشگاهی بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس

| تاریخ ارسال: 1399/2/30 |
برگزاری جلسه دانشگاهی بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس جلسه بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس استان تهران و برگزاری آزمون‌های نهایی دانش آموزان، با حضور مدیران معاونت و شبکه ها و رؤسای مراکز تابعه برگزار شد.

به نقل از معاونت بهداشت؛ جلسه بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس استان تهران با حضور دکتر فرهاد فیروزبخت مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت و مهرانگیز سرتیپی زاده مسئول گروه نوجوانان، جوانان و مدارس بهداشت دانشگاه، مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز تحت پوشش دوشنبه 29 اردیبهشت تشکیل شد.

در این جلسه مرور دستورالعمل های وزارتی ابلاغ شده بازگشایی مدارس و حوزه های امتحانی، برگزاری آزمون‌های نهایی دانش آموزان و همچنین چک‌لیست ارزیابی مدارس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گزارش شبکه ها و مراکز در خصوص پایش از مدارس حوزه تحت پوشش و بررسی چالش ها و ارائه پیشنهادهای اصلاحی از دیگر موارد مطرح شده بود.

گفتنی است در این جلسه، مسئولان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس حوزه تحت پوشش دانشگاه نی در جلسه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 2857 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر