| تاریخ ارسال: 1399/2/30 |
انتخاب معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان ناظر بر عملکرد سامانه 4030 از سوی وزارت متبوع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، از سوی دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع، به عنوان ناظر بر عملکرد سامانه 4030 دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، البرز، قزوین، قم و ساوه انتخاب شد.

به نقل از معاونت بهداشت؛ لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه گفت: انتخاب معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، از سوی دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع، به عنوان ناظر بر عملکرد سامانه 4030 دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، البرز، قزوین، قم و ساوه؛ افتخاری برای دانشگاه است.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ارائه مشاوره تغذیه در سامانه ۴۰۳۰ خبر داد.

وی با اشاره به اینکه رعایت اصول تغذیه ای یکی از نکات مهم در پیشگیری از بیماری کرونا و تسریع در بهبودی از این بیماری است، گفت: رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماریها از جمله بیماری کووید ۱۹ دارد. همچنین برخورداری از یک الگوی غذایی سالم موجب کاهش شدت بیماری، کوتاه شدن دوران نقاهت آن و تسریع در بهبودی فرد مبتلا به بیماری خواهد شد.

فرزاد با تاکید بر عدم حضور مردم در اماکن عمومی در موارد غیر ضروری گفت: از آنجایی که کاهش حضور مردم در اماکن عمومی تنها راهکار پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ هست و به مردم توصیه میکنیم به جز دریافت خدمات بهداشتی ضروری چون واکسیناسیون کودکان و مراقبت‌های بهداشتی دوران بارداری از مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت خودداری نمایند، بر آن شدیم تا امکان ارائه خدمات و مشاورهای تغذیه را به‌صورت غیرحضوری فراهم کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا با پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و همکاری شرکت احسان برکت در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امکان ارائه مشاوره تغذیه به هموطنان عزیز از طریق سامانه ۴۰۳۰ برقرار گردید که در اجرای این کار حدود ۵۰۰ نفر از کارشناسان تغذیه سراسر کشور در ۷ گروه و با نظارت مدیران گروه بهبود تغذیه معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ شب آماده پاسخگویی به سوالات هموطنان در خصوص مباحث تغذیه ای مرتبط با بیماری کووید ۱۹ هستند که دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان ناظر بر عملکرد کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، البرز، قم، قزوین و ساوه افتخار مشارکت و همکاری در این اقدام را دارد.

دفعات مشاهده: 4044 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر