مذاکره رییس دانشگاه با معاون بین‌الملل وزیر اقتصاد و امور دارایی

| تاریخ ارسال: 1399/2/31 |
مذاکره رییس دانشگاه با معاون بین‌الملل وزیر اقتصاد و امور دارایی
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران پیرامون ایجاد فرصت برای سرمایه گذاری های جدید جهت دانشگاه با معاون بین‌الملل وزیر اقتصاد و امور دارایی مذاکره کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران صبح روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۹ به شکل غیر حضوری با دکتر سید علی موسوی  معاون بین المللی وزیر امور اقتصاد و دارایی پیرامون ایجاد فرصت برای سرمایه گذاری های جدید جهت دانشگاه مذاکره نمود.
در این دیدار که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، مشاور رئیس دانشگاه در امور اجرایی، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و مدیر توسعه روابط بین‌الملل در دانشگاه انجام شد، راهکارهای ورود بخش‌هایی از دانشگاه علوم پزشکی ایران به بورس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
همچنین در ادامه فرصت‌های ممکن بین‌المللی توسعه سرمایه‌گذاری خارجی در دانشگاه یا فروش خدمات و نوآوری‌های دانشگاه به ویژه در خصوص تولید تجهیزات حفاظت شخصی و فن‌آوری‌های مراقبتی در مورد کووید-۱۹ به کشورهای همسایه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 2592 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر