افزایش بهره وری بیمارستان‌های دولتی با مدیریت بخش خصوصی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱ |
افزایش بهره وری بیمارستان‌های دولتی با مدیریت بخش خصوصی در راستای افزایش بهره وری بیمارستان‌های دولتی با مدیریت بخش خصوصی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از بیمارستان امام حسین (ع) البرز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه و دکتر توکلی ؛ معاون درمان به همراه مدیران بیمارستان‌های یافت آباد ، فیروزگر ،حضرت رسول و امام سجاد شهریار  و مدیر مالی دانشگاه در روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ از بیمارستان امام حسین (ع) البرز بازدید و در نشست مشترک برنامه ارتقاء سلامت شرکت کردند.
در ابتدا جلسه ای با حضور روسای و  مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان امام حسین (ع) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی البرز تشکیل شد و مهندس هاشمی ؛ مدیر بیمارستان ضمن توضیح در خصوص عملکرد بخشهای مختلف عنوان کرد:در راستای برنامه ارتقاء سلامت، افزایش بهره وری ، درآمد زایی و کاهش هزینه ها مدیریت این بیمارستان به بخش خصوصی و شرکت ندای سلامت فرسار البرز واگذار شده است و خدمات درمانی با تعرفه دولتی به مردم ارائه می شود.

سپس مهندس مصیبی ؛ مدیر عامل شرکت ندای سلامت فرسار البرز اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران و تیم آن بسیار قوی هستند و ما تمایل داریم در زمینه اتمام پروژه های بیمارستانی و مدیریت آن با دانشگاه مشارکت نماییم.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: سیاست ما این است که بتوانیم با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی، خدمات با کیفیت و با تعرفه دولتی به مردم ارائه نماییم ‌.
دکتر کوهپایه زاده خاطر نشان کرد: این بازدید با هدف  آشنایی با فعالیتهای بخش خصوصی در بیمارستان امام حسین (ع) ، ارزیابی شاخص های رضایتمندی بیماران،پرسنل و پزشکان و بررسی شاخص های بهره وری در بخش های اداری و مالی انجام گرفت.
ایشان از طرح پیشنهادی شرکت ندای سلامت فرسار البرز برای مدیریت بیمارستانهای زنجیره ای  دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان های غرب تهران خبر داد و افزود: باید شاخص های عملکرد بیمارستانهای دولتی با رویکرد مدیریت خصوصی به صورت کارشناسانه تحلیل و بررسی شود‌.
گفتنی است اعضای حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را عنوان کردند و در پایان ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان امام حسین (ع) البرز از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات درمانی قرار گرفتند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2371 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر