آشنایی با ترفندهای صنایع دخانی؛ راهکار حفاظتی از جوانان

| تاریخ ارسال: 1399/3/1 |
آشنایی با ترفندهای صنایع دخانی؛ راهکار حفاظتی از جوانان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران: آشنایی با ترفندهای صنایع دخانی ،یکی از راهکارهای مهم برای حفاظت از جوانان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر احمد جنیدی جعفری؛ رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت برگزاری اقدامات هماهنگ و گسترده در سراسر جهان برای تنویر افکار عمومی در خصوص مضرات استعمال دخانیات اعلام کرد: شعار سازمان جهانی بهداشت در سال جاری، " محافظت از جوانان در برابر فریبکاری و ترفندهای صنایع دخانی و پیشگیری از مصرف دخانیات و نیکوتین در آنها" می باشد.
دکتر جنیدی ضمن بیان اهمیت کاهش مصرف مواد دخانی و خطرات مواجهه با دود دست دوم و سوم ، بر افزایش آگاهی عمومی به خصوص جوانان در خصوص تاثیرات مضر دخانیات از انواع سرطان تا بیماری های تنفسی مزمن تاکید کرد.
وی ادامه داد: آموزش تاثیرات مخرب ترفندها و روش های اغواکننده و فریبنده صنایع دخانی بر افزایش مصرف دخانیات توسط جوانان و نوجوانان به ویژه بانوان بسیار اهمیت دارد. یکی از اقدامات مهم و راهکارهای حفاظت جوانان از آسیب ها و صدمات ناشی از مصرف دخانیات، آشنا کردن آنها با ترفندهای صنایع دخانی برای جلوگیری از به دام افتادن می باشد.
وی ادامه داد: صنایع دخانی، هر روز با ترفندهای جدید و معرفی محصولات جایگزین مواد دخانی مانند سیگار ها و قلیان های الکترونیکی در صدد فریب جوانان و افزایش گرایش آنها به استعمال مواد دخانی و کسب درآمدهای هنگفت برای خود هستند.
دکتر جنیدی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور و تشدید علایم این بیماری در افراد مصرف کننده مواد دخانی بیان کرد: شعار ملی امسال " محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفندهای صنایع دخانی و بیماری کرونا" می باشد.
وی عناوین ایام هفته ملی بدون دخانیات را اعلام کرد:
سه شنبه مورخ 06/03/99 " مصرف دخانیات ، تشدید کننده بیماری کرونا ویروس "
چهارشنبه مورخ 07/03/99 " ترک دخانیات ، یک ضرورت برای پیشگیری از بیماری کرونا ویروس "
پنجشنبه مورخ 08/03/99 " محصولات نوپدید دخانی، گمراه کننده و اعتیاد آور "
جمعه مورخ 09/03/99 " صنایع دخانی، تهدیدی برای سلامت همگانی "
شنبه مورخ 10/03/99 " اماکن عمومی عاری از دخانیات، حقی برای همه"
یکشنبه مورخ 11/03/99 " نوجوانان و جوانان، در تیر رس صنایع دخانی"
 دوشنبه مورخ 12/03/99 " افزایش مالیات بر محصولات دخانی، راهکار جهانی کاهش مصرف"
دکتر جنیدی در پایان ضمن تشکر از اقدامات ارزنده معاونت های بهداشت سراسر کشور در سنوات گذشته و برنامه ریزی برای هفته ی پیش رو تاکید کرد: جوانان سالم، ایرانی آباد را خواهند ساخت، پس در جهت ارتقای سلامت جوانان و نسل آینده باید کوشید.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2898 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر