انتصاب دکتر سعید مهرزادی عضو هیئت علمی دانشگاه بعنوان رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر کشور

| تاریخ ارسال: 1399/3/3 |
رئیس جمعیت هلال احمر در حکمی دکتر سعید مهرزادی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر کشور منصوب کرد.

به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر در حکم دکتر سعید مهرزادی آورده است:

جناب آقای دکتر سعید مهرزادی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

نظر به تعهد، تدین، شایستگی و توانمندی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان « رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر » منصوب می‌شوید.

از آنجا که حوزه ریاست، فصل ارتباط میان بخش‌های مختلف جمعیت و مدیریت مجموعه به شمار می‌رود، از جنابعالی انتظار دارم  با بهره‌گیری از تمام توان علمی و اجرایی خویش و با استفاده از پتانسیل‌های درون و برون سازمانی، در راستای بهبود عملکرد و توسعه فعالیت‌ها‏، برنامه ریزی منسجم جهت تسهیل ارتباطات و نظارت همه جانبه به منظور اجرای دقیق مأموریت‌ها،‏ تمام همت خود را بکار گرفته تا شاهد ارتقاء، کارآمدی و به‌روز‌ رسانی امور باشیم.

بالندگی و توفیق روزافزون شما را در خدمت به مردم شریف ایران اسلامی در جهت اهداف والای جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، از درگاه خداوند یگانه و مهربان مسئلت دارم.

دکتر کریم همتی

دفعات مشاهده: 3106 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر