انتصاب دکتر مهدی نصر اصفهانی بعنوان رییس کمیته برگزاری بزرگداشت دکتر ایرج سیاسی از پیشکسوتان محترم دانشگاه و بنیانگذار انستیتو روانپزشکی

| تاریخ ارسال: 1399/3/3 |
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی حکمی دکتر مهدی نصر اصفهانی را بعنوان رییس کمیته برگزاری بزرگداشت دکتر ایرج سیاسی از پیشکسوتان محترم دانشگاه و بنیانگذار انستیتو روانپزشکی تهران منصوب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مهدی نصر اصفهانی
دانشیار محترم گروه روانپزشکی
با سلام و احترام؛
با توجه به تصمیم مشترک گروه روانپزشکی، و دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، مبنی بر برگزاری  بزرگداشت دکتر ایرج سیاسی از پیشکسوتان محترم دانشگاه و بنیانگذار انستیتو روانپزشکی تهران، جنابعالی به عنوان رییس کمیته برگزاری این بزرگداشت تعیین می گردید، تا با توجه به اشراف خود به تاریخ انستیتو و گروه روانپزشکی، نسبت به تشکیل کمیته برگزاری و تهیه مقدمات برنامه، اقدامات لازم را مبذول دارید. از واحدهای مختلف دانشگاه انتظار می رود در این رابطه همکاری کافی را با جنابعالی به عمل آورند.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 3638 بار   |   دفعات چاپ: 120 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر