شناسایی ۱۸۶۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور

| تاریخ ارسال: 1399/3/3 |
شناسایی ۱۸۶۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی یک هزار و ۸۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور از دیروز تا امروز ۳ خرداد ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی خبر داد.
به نقل از وبدا، دکتر کیانوش جهانپور در گفتگو با شبکه خبر اظهار داشت: از بین مبتلایان جدید، ۳۸۶ مورد بستری و یک هزار و ۴۸۳ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند و با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۳۳ هزار و ۵۲۱ نفر رسید.

وی با بیان اینکه متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند، افزود: مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۳۵۹ نفر رسید. همچنین ۲۶۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

رییس کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کرونا یادآور شد: خوشبختانه تا کنون ۱۰۴ هزار و ۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و تا امروز ۷۸۱ هزار و ۲۸۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: وضعیت استان خوزستان، همچنان قرمز است اما در طول ۲۴ ساعت گذشته در ۱۴ استان موارد فوتی صفر و در ۶ استان، فقط یک مورد فوتی گزارش شده است.

دفعات مشاهده: 3127 بار   |   دفعات چاپ: 95 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر