دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

تبریک مدیریت شبکه بهداشت و درمان بهارستان به مناسبت عید سعید فطر

| تاریخ ارسال: 1399/3/4 |
دکتر دمیریان با انتشار پیامی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر، این عید فرخنده را به همه کارکنان شبکه بهداشت و درمان و، مردم و مسئولین شهرستان تبریک گفت:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان، دکتر «دانوش دمیریان»  در این پیام با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مومنان و روزه داران، از مردم شهرستان بهارستان خواست تا جامعه سلامت را در برون رفت از چالش اپیدمی کروناویروس، از دعای خیر خود بهره مند سازند.
در متن این پیام آمده است:

پروردگار مهربانی ها را سپاس می گوییم که در سایه الطاف بیکران و رحمت بی پایانش، توفیق بندگی یافتیم و در رمضان پربرکت امسال نیز سر بر آستان پرمهرش نهادیم تا دل و جانمان را از انوار بی حد و حصر ماه رحمت جلا دهیم و از چشمه های مغفرت الهی سیراب شویم.
عید سعید فطر؛  عید بازگشت به فطرت پاک انسانی به یمن یک ماه ضیافت الهی از راه رسید ...و به برکت شکرانه این نعمت الهی، خود را برای تولدی دوباره آماده می کنیم.
جای بسی افتخار و خوشوقتی است که در این ایام، تلاشگران حوزه بهداشت و درمان به ویژه مدافعان سلامت و بهداشت شهرستان بهارستان نیز با زبان روزه در این ایام کار پیشگیری و شناسایی و درمان  بیماران کرونا یی ، بازرسی از اصناف و صنعت ، مراکز خدماتی و درمانی ، نظارت بر گندزدایی و خدمت رسانی به دردمندان از هیچ کوششی دریغ نکردند و در این آزمون الهی سربلند بیرون آمدند.
اینجانب حلول ماه شوال و عید سعید فطر را به مسلمانان روزه دار به ویژه همکارانم در شبکه بهداشت و درمان بهارستان و بیمارستان امام حسین (ع) تبریک عرض نموده،  توفیق بهره مندی از فیوضات ماه پر خیر و برکت رمضان همراه با سلامت روح و جسم را برای  تمامی مسلمانان از خداوند منان مسالت دارم.

دفعات مشاهده: 142 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر