بهره برداری از بیمارستان 160 تختخوابی شهر قدس در سالجاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۷ |
بهره برداری از بیمارستان 160 تختخوابی شهر قدس در سالجاری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست مشترک با فرمانداری شهر قدس : بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان قدس در سالجاری  به بهره برداری می رسد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه به همراه معاونین درمان ، توسعه و غذا و دارو و مدیر شبکه بهداشت شهر قدس روز سه شنبه 6 خرداد 1399 در نشست مشترک با فرمانداری شهرستان شرکت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: بیمارستان 160 تختخوابی بیمارستان شهر قدس در سالجاری بهره برداری می رسد و با افتتاح بخش دیالیز بیمارستان ، مشکلات بیماران مرتفع می شود.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: با کمک خیرین ، شورای شهر و فرمانداری شهرستان قدس تلاش می شود تا اشکالات مرکزخیریه دیالیز امام علی (ع) برطرف وخدمات با کیفیت به مردم ارائه شود.
وی افزود: به همت انجمن خیرین قدس پروژه ساخت مرکز دیالیز شهرستان در آینده نزدیک راه اندازی می شود که آن مرکز هم در کنار بیمارستان می تواند درخدمت رسانی به بیماران دیالیزی ، گره گشا  باشد.
در ادامه جلسه ، دکتر لیلا واثقی ؛ فرماندار شهرستان قدس اظهار کرد: با توجه به نیاز مردم منطقه و طی مسافت بیماران جهت انجام دیالیز ، در نظر داریم تا با همکاری و نظارت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ساختمان فعلی مرکز دیالیز شهرستان با کیفیت نسبی بهره برداری نماییم.
سپس اعضای حاضر در نشست در خصوص مسائل و مشکلات ساختمان فعلی مرکز خیریه امام علی (ع) بحث و تبادل نظر کردند و دکتر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران بر رعایت استانداردهای لازم جهت حفظ امنیت بیماران و ایجاد یک محیط امن برای رسیدگی به بیماران تاکید کرد.
در پایان بازدید تخصصی و کارشناسانه از مرکز خیریه امام علی (ع) زیر نظرانجمن بیماری های خاص شهرستان قدس انجام و مقرر شد تا طی یک ماه آینده ، اشکالات این مرکز بر طرف شود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2348 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر