رونمایی از ربات پزشکی کیوان لایف بات در بیمارستان شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۷ |
رونمایی از ربات پزشکی کیوان لایف بات در بیمارستان شهید هاشمی نژاد  به همت شرکت دانش دانش بنیان رویال توسعه پایدار، از ربات پزشکی کیوان لایف بات در بیمارستان شهید هاشمی نژاد رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به همت شرکت دانش بنیان رویال توسعه پایدار و در راستای کاهش بار کاری کادر درمان ، ربات کیوان لایف بات در کمتر از ۵۰ روز طراحی و ساخته و در تاریخ ۷ خرداد ۱۳۹۹ در  بیمارستان شهید هاشمی نژاد رونمایی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از مجریان این حرکت فناورانه تشکر کرد و افزود: شما توانستید گام خود باوری را بردارید و تهدید کرونا را به فرصت تبدیل نمایید.

دکتر کوهپایه زاده از بحران کرونا به عنوان انقلاب صنعتی ۴ نام برد و بیان کرد: طراحان و سازندگان این ربات در شرکت دانش بنیان توانستندبر اساس نیاز حوزه سلامت، پایه اعتماد به نفس را در مسیر تبدیل ایده به عمل ایجاد نمایند.
وی ابراز کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ایران تمام اهتمام بر این است که به حوزه فناوری و تکنولوژی بهای بیشتر داده شود و دانش فنی در کنار ارائه خدمات بالینی تخصصی باعث کسب دستاوردهای نوین گردد.

سپس دکتر عباسی ؛ مدیر عامل بیمارستان شهید هاشمی نژاد گفت : هدف از ساخت این ربات  به حداقل رساندن تماس های غیر ضروری و ارتباط فیزیکی درمانگر با بیمار و کاهش انتقال بیماری است.
 وی با اشاره به این نکته که در هر بحران ، استعدادهای نهفته  شکفته می شود، اظهار کرد: این ربات ساخت کشور ایران  و با رعایت تمام ملاحظات درمانی ، بومی سازی شده است.
دکتر عباسی اعلام کرد: از این ربات خلاق در بخش های بالینی بیمارستان هاشمی نژاد و سایر مراکز درمانی استفاده
 می شود.

در ادامه دکتر زالی؛ فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران تصریح کرد: بیمارستان شهید هاشمی نژاد نگین تحولات مدیریتی و پیشتاز تعالی سازمانی است.
دکتر زالی ، خدمات ارزنده ارائه شده در بیمارستان شهید هاشمی نژاد را باعث افتخار دانست و افزود:  نگاه ملی و همدلی دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران قابل تقدیر است .
ایشان بر رفع موانع اداری و فراهم آوردن تسهیلات برای ایجاد انگیزش شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و ادامه داد: باید فاصله بین حوزه بهداشت و درمان و بخش صنعتی برداشته شود تا شاهدخیزش هر چه بیشتر شرکت های دانش بنیان باشیم.
 پرویز کرمی؛ مشاورمعاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این جلسه ابراز داشت : از زحمات ارزشمند کادر پزشکی و پرستاری دلسوز و شجاع تقدیر می نمایم.
همچنین از شرکت های دانش بنیان که مقتدرانه چهره واقعی ایران را به جهان نشان دادند تشکر می کنم.

در این مراسم مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ، فرمانده ستاد مقابله با کرونادر تهران و  رئیس ، معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2467 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر