پایش عملکرد مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: 1399/3/11 |
پایش عملکرد مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی
 جلسه پایش عملکرد مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی در راستای ارتقاء سطح بیمارستانی و بهبود فرآیندها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه با حضور دکتر جعفری؛ رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ، مزدکی مدیر مالی دانشگاه، دکتر رضایی؛ مدیر عامل مرکز فیروزآبادی و مشاوران موسسه معتمد، 11 خرداد1399 در سالن شورا تشکیل شد.
در ابتدا مزدکی؛ مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: هدف این جلسه ، همفکری جمعی به منظور بررسی عملکرد، شناسایی نقاط قوت و ضعف، کمک به تیم مدیریتی و ارائه طرح ها در راستای بهبود و ارتقاء است تا بیمارستانها بتوانند در مسیر رشد متعالی گام بردارند.
سپس دکتر جعفری؛ رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت با اشاره به شاخص های عملکردی بیان کرد: به منظور پایش و بهبود عملکرد بیمارستان باید دیدگاه خانه مدیران وجود داشته باشد تا علاوه بر آموزش مدیران، مشاوره های لازم به آنها داده شود.
دکتر جعفری پیشنهاد داد: بیمارستانهای تابعه دانشگاه با همکاری یک شرکت دانش بنیان ( بخش خصوصی) ، مشاوره های مناسب در راستای درآمدزایی را دریافت نمایند.
وی افزود: مشاوره توسط تیم تلفیقی از مدیران بیمارستانی و مالی جهت بهبود شاخص های مالی و بهره وری نیروی انسانی ارائه می شود.
در ادامه گزارش عملکرد مرکز فیروزآبادی ارائه شد و مشاوران حاضر در جلسه ، پیشنهادات و راهکارهای خود را برای ارتقاء سطح بیمارستان بیان کردند.
در پایان مقرر شد به منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف بیمارستانی ، کارشناسان از مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی بازدید نمایند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2569 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر