ساماندهی املاک دانشگاه با حضور رییس سازمان ثبت اسناد کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۳ |
ساماندهی املاک دانشگاه با حضور رییس سازمان ثبت اسناد کشور
جلسه بررسی ثبت املاک دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشوربرگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : این جلسه با حضور دکتر رامشی مدیر کل و دکتر خداییان ؛ رئیس ثبت اسناد و املاک استان تهران، دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه، معاونین توسعه ، آموزشی  و مدیران مالی و حقوقی ، روز سه شنبه 13 خرداد 1399 در سالن شورا تشکیل شد.
در ابتدا رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خیر مقدم عنوان کرد: هدف شناسایی و ثبت اسناد و موقوفات تحت پوشش دانشگاه است تا بتوان پس از احراز هویت ، ازآن املاک در راستای مشارکت طلبی  بهره برداری کرد.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به شفاف سازی موقوفات دانشگاه خاطر نشان کرد: در نظر داریم املاک تحت پوشش خود را ساماندهی نماییم .
سپس دکتر خداییان ؛ رئیس سازمان ثبت اسناد از زحمات ریاست و همکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر و از ایشان به عنوان فرماندهان جبهه کرونا یاد کرد.
وی افزود: به لطف خداوند در این بحران خوب عمل کردید .
دکتر خداییان ضمن اشاره به مدیریت مناسب دکتر کوهپایه زاده ، اظهار کرد: ما آمادگی داریم تا در جهت بررسی و ثبت اسناد به دانشگاه علوم پزشکی ایران کمک نماییم.
در ادامه دکتررامشی ؛ مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان تهران از پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر کرد و پیشنهاد داد: تا کارگروه مشترک جهت پیگیری امورتشکیل شود .
در پایان مقرر شد جلسات ماهیانه با حضور نمایندگان دو طرف برگزار شود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2180 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر