بازدید سرزده رییس دانشگاه از بیمارستان شهید اکبرآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۶ |
بازدید سرزده رییس دانشگاه از بیمارستان شهید اکبرآبادی رییس دانشگاه و هیئت همراه به صورت سرزده از بیمارستان شهید اکبرآبادی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه به همراه دکتر مظاهری نژاد معاون آموزشی در روز ۵شنبه ۱۵ خرداد از بیمارستان شهید اکبرآبادی بازدید کردند.
این بازدید با هدف بررسی وضعیت آموزشی دستیاران، همچنین وضعیت پاویون ها و کلاس های درس انجام شد.
 دکتر کوهپایه زاده با ارائه رهنمودهای ارزنده بر ضرورت فاصله گذاری و ارتقای کیفیت دوره های آموزشی تاکید کرد.
 با توجه به حضور دستیاران وشروع کلاسهای آموزشی از روز شنبه ۱۷ خرداد معاونت آموزشی دانشگاه نیز بر لزوم برگزاری وبینارهای آموزشی توضیحاتی را ارائه کرد

دفعات مشاهده: 2982 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر