• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کلاس های مجازی آمادگی برای زایمان در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/3/12 |
کلاسهای آمادگی برای زایمان در هشت مرکز جامع خدمات سلامت شهرستان رباط کریم به صورت مجازی برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کلاسهای آمادگی برای زایمان در هشت مرکز جامع خدمات سلامت شهرستان رباط کریم از روز شنبه 10خرداد99، به صورت مجازی برگزار شد.
 گفتنی است،  این کلاسها با هدف توانمند سازی مادران در انتخاب نوع روش زایمان، بهبود سبک زندگی در بارداری وحین زایمان، تولد نوزاد و کاهش سطح اضطراب و استرس به مادران باردار کمک می کند تا در این شرایطی بحرانی بدون مراجعه حضوری با انجام مهارت هایی مانند ریلکسیشن و تکنیک های تنفسی و تمرینهای اسکلتی عضلانی،  بارداری سالم و با عارضه کمتری داشته باشند.
مادر باردار با کسب مهارت خود مراقبتی، مدیریت ذهن و جسم قادر خواهد بود از رهایش پویای جسمی و روانی برخوردار شود، نگرانی های وی در بارداری کاهش یافته و می تواند در مهمترین تجربه زندگی خود نقش فعال داشته باشد .

دفعات مشاهده: 393 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر