رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: راه اندازی پلی کلینیک تخصصی پرند با هدف ارائه خدمات باکیفیت بهداشتی و درمانی

| تاریخ ارسال: 1399/3/25 |
راه اندازی پلی کلینیک تخصصی پرند با هدف ارائه خدمات باکیفیت بهداشتی و درمانی

جلسه بررسی راه اندازی پلی کینیک تخصصی پرند با هدف ارائه خدمات سلامت به مردم منطقه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی راه اندازی پلی کینیک تخصصی پرند در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و با حضور سردار دکتر اخوان ؛ معاون بهداری نیروی زمینی سپاه ، دکتر کوهپایه زاده ، رئیس دانشگاه، دکتر امامی ؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان رباط کریم و معاونین توسعه و درمان ، 25 خرداد 1399در سالن شورای ستاد مرکزی تشکیل شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: هدف ما ارائه خدمات با کیفیت و تعرفه دولتی به مردم منطقه پرند می باشد و سیاست ما برای این موضوع ، برون سپاری است.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: خدمات بهداشتی و پزشکی تخصصی برای آنجا مورد نیاز است ، البته ارائه خدمات بهداشتی یک کار حاکمیتی است که در کنار راه اندازی کلینیک تخصصی می تواند و در جهت خدمت به مردم موثر واقع شود.
ایشان با اشاره به مدل کار تفاهمی خاطر نشان کرد: باید با ارزیابی میدانی،  تلاش ملی ، عزم جهادی و همکاری بین بخشی در جهت راه اندازی هر چه سریعتر این کلینیک اقدام شود.
وی افزود: لذا باید علاوه بر ایجاد یک پایگاه بهداشتی برای فضای مورد نظر ، طرح درمانی آن هم پیش بینی شود.
سپس معاون بهداری نیروی زمینی سپاه ضمن تشکر از خدمات برجسته دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ اظهار کرد: حق مردم منطقه پرند این است که خدمات با کیفیت در حوزه سلامت دریافت کنند.
سردار دکتر اخوان ابراز کرد: امیدوارم با هم اندیشی و اجماع نظرو به صورت جهادی، کلینیک پرند را فعال کنیم و با توجه به آماده بودن زیر ساخت لازم جهت این کار ، نقش پاسخگویی اجتماعی در این حوزه پر رنگ می شود و مسئولیت پذیری ما را در برابر مردم بیشتر می نماید.
ایشان با تاکید بر نگاه خدا محوری و سرعت عمل در این راستا ، افزود: باید تعیین شود چه سطحی از ارائه خدمات برای کلینیک مد نظر است و هزینه ها ، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص لازم وتعهدات سازمانهای ذیربط جهت این کار مشخص شود.
در ادامه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به دلیل نیاز منطقه، این امر در اولویت ما قرار دارد و حضور دوستان در مجموعه بهداشت و درمان نظامی می تواند به ما در جهت ارائه خدمات سرپایی کمک نمایند .
دکتر توکلی ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری گفت: بحث ایمنی و سیستم ارجاع در کلینیک باید مورد توجه باشد .
همچنین معاون توسعه ، مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت: مردم پرند از نظر فضای بهداشتی و درمانی در حداقل ها قرار دارند ، لذا همکاری بین بخش برای خدمت بیشتر به مردم مورد نیاز است .
دکتر محقق افزود: باید نوع خدمات ، تجهیزات و نیروی انسانی مشخص شود تا بتوان برای آن برنامه ریزی مناسبی انجام داد.
در پایان مقرر شد تفاهم نامه ای با حضور نمایندگان دو طرف در اسرع وقت تنظیم و هر چه سریعتر جهت اجرای عملیات راه اندازی کلینیک اقدام شود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 1818 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر