• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان رباط کریم در محل فرمانداری

| تاریخ ارسال: 1399/3/25 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان، شنبه 24خرداد99 ساعت 7/30صبح، با حضور دکتر ملکشاهی؛ فرماندار، دکتر امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و سایر اعضا در محل فرمانداری برگزار شد.
د راین جلسه تدابیر و تمهیدات لازم برای پیشگیری و اطفاء حریق در اراضی و منابع ملی دولتی و اراضی کشاورزی، باغات، پارکها و فضای سبز شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است دکتر امامی نقطه نظرات و مسئولیتهای مرتبط با این موضوع در حوزه بهداشت و درمان را بیان کرد.
 درادامه دکتر ملکشاهی فرماندار و رییس ستاد مدیریت بحران شهرستان،  پیشگیری و حفظ آمادگی برای مقابله با بحران را از عوامل مهم در مدیریت بحران دانست و افزود: دستگاه های اجرایی و خدمات رسان، ضمن آماده باش کامل، موظف هستند اقدامات لازم را برای گذر از شرایط بحرانی با رعایت استانداردهای لازم در کنار اطلاع رسانی به موقع و فراهم کردن تمهیدات در شرایط خاص، پیش بینی نمایند چرا که تقدم پیش بینی خطرات پیش از مقوله پیشگیری حائز اهمیت است.

دفعات مشاهده: 340 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر