تکمیل بیمارستان روانپزشکی ایران نیازمند نگاه توسعه ساختاری، مشارکت بخش خصوصی و همکاری سایر نهادها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۷ |
جلسه پیگیری تکمیل پروژه بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت روان و اعتیاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جلسه بررسی و پیگیری اتمام پروژه بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران با حضور دکتر حاجبی ؛ مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت روان و اعتیاد ، دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه ، دکتر کشاورز؛ مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران و اساتید گروه روانپزشکی ، 27 خرداد 1399 در سالن شورا ستاد مرکزی تشکیل شد.
در ابتدا دکتر حاجبی؛ مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت روان و اعتیاد ، گزارشی از وضعیت سطح بندی تخت های روانی کشور ارائه داد و عنوان کرد: تعداد تختهای روانپزشکی چه در سطح کشور و چه در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران پایین است و پاسخگوی این تعداد بیمار مراجعه کننده نمی باشد.
سپس رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اشاره بر ضرورت ایجاد بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران اظهار کرد: دانشگاه هم راستا با گروه روانپزشکی ایران تمام تلاش خود را جهت تکمیل هر چه سریعتر این پروژه بکار می گیرد.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: برای تکمیل پروژه بیمارستان جایگزین روانپزشگی ایران نیازمند نگاه توسعه ساختاری ، مشارکت بخش خصوصی و همکاری سایر نهادها هستیم.
ایشان نظرات ارشادی خود را جهت تسریع در اتمام این پروژه بیان کرد و افزود: این برنامه از جهت حاکمیتی برای ما حائز اهمیت است و در اولویت کاری ما  قرار دارد.
وی با اعلام آمادگی دانشگاه تاکید کرد: این پروژه هر چه زودتر باید مورد بهره برداری قرار گیرد تا بتوانیم نقش خود را درحوزه پاسخگویی اجتماعی ایفا نماییم.
در ادامه گزارشی در خصوص توانمندی ها و کسب دستاوردهای گروه روانپزشکی ایران توسط اساتید حاضر ارائه گردید و پیرامون تحلیل ساختار، حمایت حاکمیتی ، نیاز جامعه به خدمات سلامت روان ، تامین اعتبار لازم جهت افزایش تعداد تختها ، بهره گیری از پتانسیل های موجود دانشگاه و اصلاح تعرفه ها ؛ بحث و تبادل نظر شد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 1161 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر