در اتاق فکر دانشگاه: تدوین نقشه راه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مدیریت بحران های پیش رو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۷ |
تدوین نقشه راه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مدیریت بحران های پیش رو
دکتر کوهپایه زاده در جلسه هم اندیشی نخبگان اتاق فکر: نقشه راه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مدیریت بحران های پیش رو تدوین شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اتاق فکر مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده ؛ رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی ، بهداشتی و درمان و سایر اعضاء ، 27 خرداد 1399 در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
در این جلسه ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تعیین نقشه راه مدیریت بحران تاکید کرد.
اعضای اتاق فکر مدیریت بحران دانشگاه پیرامون یکسازن سازی ساختارها و پرهیز از موازی کاری، تعیین وظایف بخشهای مختلف ، تهیه سند مدیریت بحران، تبدیل دانش به عملیات کابردی،استفاده از ظرفیتهای برون دانشگاهی ، توسعه بحث پژوهش در بحران، تسریع در انجام برنامه و سرمایه گذاری جهت ایمنی سازه ها بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین دکتر توکلی ؛ معاون درمان دانشگاه پیشنهاد داد: تا مانورهای مختلف جهت آمادگی دانشگاه برای بحران های آتی برگزار و زیر ساخت های لازم تکمیل شود.
وی افزود: چند برنامه مشخص در راستای آموزش بحران و مدیریت کاربردی تعیین شود.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده ضمن تاکید بر تلاش وتسریع در انجام کار، بیان کرد: با همکاری اساتید ، دانشجویان و گروه حوادث و بلایا ، نقشه راه برای مدیریت بحران و برنامه عملیاتی تا سال 1400 تنظیم شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: نقش وتکالیف حوزه های مختلف در مدیریت بحران مشخص شود.
وی گفت:تکمیل پروژه های عمرانی نظام سلامت و سرمایه گذاری جهت مقاوم سازی سازه های دانشگاه حائز اهمیت است.
ایشان اجرای برنامه عملیاتی مدیریت بحران را جزء تکالیف ذاتی دانشگاه دانست و افزود: در این مسیراز ظرفیت سازمانهای ذیربط  و مشاوره اساتید باتجربه استفاده شود.
دکتر کوهپایه زاده خاطر نشان کرد: این برنامه ارزشمند می تواند در قالب پروژه پژوهشی اجرا شود و در این راستا مباحث علمی ، فرهنگی و عمرانی  قابل توجه است.
تامین اعتبار لازم وتوسعه آزمایشگاه رفرنس جهت مدیریت بحران ، اجرای برنامه عملیاتی ، استفاده از فضای مجازی برای هماهنگی و اطلاع رسانی ، تشکیل جلسات مستمر با دستور کار مشخص ، بهره گیری از تضارب آرا و تجربیات ملی و بین المللی از دیگر موارد مطرح شده توسط رئیس دانشگاه در این جلسه بود.

تهیه خبر : رهنورد
عکس : گرامی

دفعات مشاهده: 1602 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر