• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

تشکیل جلسه تیم واکنش سریع در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/4/4 |
طی تماس تلفنی مسئولان یکی از مدارس  و حوزه های امتحانی شهرستان مبنی بر بروز علائم مشکوک به کرونا در دانش آموزان، تیم واکنش سریع شبکه بهداشت و درمان رباط کریم تشکیل جلسه داد.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، طی تماس تلفنی مسئولان یکی از مدارس  و حوزه های امتحانی شهرستان  مبنی بر بروز علائم مشکوک به کرونا در دانش آموزان در روز چهارشنبه، چهارم تیر99،  تیم واکنش سریع شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به منظور بررسی موضوع تشکیل جلسه داد.
این جلسه با حضور مسئولان واحد های مبارز ه با بیماریها، بهداشت محیط و بهداشت مدارس و نوجوانان برگزار شد.
در این جلسه ضمن تماس تلفنی با کارشناس مسئول واحد سلامت آموزش و پرورش شهرستان برای دریافت اطلاعات دانش آموزان مبتلا، مقرر شد موارد مشکوک برای انجام معاینات و آزمایشات لازم به مرکز خدمات جامع سلامت شاطریان و پرندمراجعه کنند.
گفتنی است  با پزشک مراکز خدمات سلامت شاطریان و شهدای هسته ای پرند  به منظور ویزیت، غربالگری ومعاینات دانش آموزان و خانواده آنها  از نظر التور و  کرونا و همچنین  آموزش  به خانواده های دانش آموزان بیمار از نظر کووید 19 و بیماری های منتقله از آب و غذا  هماهنگی های لازم صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر