• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه آموزشی مراقبت و کنترل بیماری کرونا برای مدیران آموزشگاههای علمی آزاد و زبانسراها ی شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/4/5 |
جلسه آموزشی مراقبت و کنترل بیماری کرونا برای مدیران آموزشگاههای علمی آزاد و زبانسراها ی شهرستان رباط کریم برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  جلسه آموزشی مراقبت و کنترل بیماری کرونا با همکاری شبکه بهداشت و اداره آموزش پرورش شهرستان، پنج شنبه، پنجم تیر 99 در سالن اجتماعات آیت اله رفسنجانی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.
 در این جلسه ابتدا حاجی باقری کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت درباره دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی در زمان حضور نوجوانان و جوانان  مطالب کاملی را ارائه داد.
سپس ملایی کارشناس واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت در خصوص گند زدایی سطوح و نحوه تهیه مواد ضد عفونی کننده سطوح صحبت کرد
گفتنی است در پایان  به سوالات مدیران آموزشگاهها پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 256 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر