• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از سوء مصرف مواد در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/4/5 |
به مناسبت فرارسیدن روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر،  با همکاری نیروی انتظامی شهرستان، جلسه آموزشی پیشگیری از سوء مصرف مواد برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، پنجم تیرماه برابر با26 ژوئن به عنوان روز جهانی مبارزه با سوء مصرف وقاچاق مواد مخدر با شعار" دانش بیشتر-مراقبت بهتر" نام گذاری شده است،  بنابراین این شبکه  با همکاری نیروی انتظامی شهرستان، پنج شنبه پنجم تیرماه99، جلسه آموزشی پیشگیری از سوء مصرف مواد را برای کارکنان نیروی انتظامی شهرستان برگزار کرد.
در این جلسه شیوا فراهانی؛  کارشناس ارشد سلامت روان شبکه بهداشت درخصوص اولویت پیشگیری از اعتیاد در آسیب های اجتماعی  با موضوعاتی نظیر: آموزش مهارت همدلی و پذیرفتن بی قید و شرط و آموزش مهارت نه گفتن آموزش داد.
گفتنی است در پایان،  فراهانی ضمن تاکید بر همکاری افراد، نهادها و سازمان ها به نقش موثراعضای خانواده، دوستان، همکاران، متخصصان مراقبت های بهداشتی، نهادهای دولتی و مقامات حکومتی در پیشگیری از سوء مصرف اشاره کرد.

دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر