تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر علی مظاهری نژاد

| تاریخ ارسال: 1399/4/7 |
تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر علی مظاهری نژاد
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر علی مظاهری نژاد در زمان تصدی معاونت آموزشی دانشگاه تقدیر نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن تقدیر به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علی مظاهری نژاد
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه

با سلام و احترام
        بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه‌ای  و انسانی آنان به منظور خدمت خدا پسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی های پیدا و نهان آنان است.
       ضمن موافقت با درخواست استعفای جنابعالی به پاس خدمت ارزشمندتان در زمان تصدی معاونت آموزشی دانشگاه، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق روزافزون شما را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 3218 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر