برگزاری چهارمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۷ |
برگزاری چهارمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور چهارمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور در پاییز سال جاری برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور با رویکرد ارتقای سلامت محصولات و خدمات و چشم انداز بهبود سیستم سلامت در صنایع کشور، با حضور مقامات عالی و مسئولین بخش سلامت در پاییز سال 1399 برگزار می شود.
 هدف از برگزاری این جشنواره پایش، رتبه بندی، اعتباربخشی و تشویق مجموعه های برتر و سازمانهای متعهد به امر سلامت در جهت معرفی آخرین دستاوردهای واحدهای سلامت ‌محور و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ استفاده از محصولات و خدمات سلامت محور می باشد. همچنین فراهم آوردن زمینه ی حضور گسترده ی صاحبان صنایع در بازارهای بین المللی و انعکاس مفهوم صنعت سلامت ‌محور در سیاست های کلان کشور از دیگر اهداف این جشنواره می باشد.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.healthindustryfestival.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر