| تاریخ ارسال: 1399/4/8 |
دستاورد ارزنده دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیش از 50 پله صعود در رتبه بندی تایمز براساس جدیدترین نتایج منتشر شده مؤسسه تایمز، دانشگاه علوم پزشکی ایران توانست با ارتقای 52 پله ای، با کسب رتبه 200-151 در رده برترین دانشگاه های جهان و برترین دانشگاه علوم پزشکی جوان کشور قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر مقتدائی ؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن تشریح موفقیت های چشمگیر اخیر دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی، افزود:  که رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز، بهترین دانشگاه های جهان که زیر 50 سال عمر دارند، براساس 13 شاخص عملکردی در 5 حوزه آموزش(با وزن 25 درصد)، پژوهش (30 درصد)، استنادات(30 درصد)، درآمد از صنعت (5/7 درصد) و وجهه بین المللی (5/7 درصد) ارزیابی می کند.
در رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز در سال 2020، در مجموع 414 دانشگاه از 66 کشور جهان جزو دانشگاه های برتر قرار گرفتند که دانشگاه علوم پزشکی ایران، با وجود افزایش حدود 18 درصدی تعداد دانشگاه های رتبه بندی شده نسبت به سال گذشته (351 دانشگاه)، با صعود قابل ملاحظه ای جزو 200 دانشگاه برتر جوان جهان قرار گرفت.
دکتر مقتدایی ضمن تبریک این دستاورد ارزنده به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران، این موفقیت را حاصل اهتمام دانشگاه در جهت حرکت به سوی دانشگاه های نسل سومی و همسویی با استانداردهای بین المللی دانست و ابراز داشت: امیدوارم حاصل این دستاورد ارزنده، حرکتی در جهت تسهیل جهش تولید ملی علم و دانش و همچنین جامه عمل پوشاندن به فرمایشات مقام معظم رهبری باشد.

دفعات مشاهده: 1197 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر